2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20397 بازدید | 270 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اینو حتما نصب کنید با کد معرف 

ریحانه جونن چرا من نصب کردم فیلم از خودم گرفتم میگه بکارت  ملی تطابق نداره ۱۰۰بار گرفتم قبول نمیکنه چی کنم اخه

یک عدد مامان که عاشق بچه هاشه

ریحانه جونن چرا من نصب کردم فیلم از خودم گرفتم میگه بکارت  ملی تطابق نداره ۱۰۰بار گرفتم قبول نم ...

عکست با کارت ملی تطابق نداره؟ 

شماره اشو از گوگل بردار شماره پشتیبانی زنگ بزن 

معمولا نباید اینجوری بشه

عکست با کارت ملی تطابق نداره؟  شماره اشو از گوگل بردار شماره پشتیبانی زنگ بزن  معمولا نب ...

آره چند روزه مدام میزنم مگه شما چجوری فیلم گرفتین ک شده ؟

یک عدد مامان که عاشق بچه هاشه

آره چند روزه مدام میزنم مگه شما چجوری فیلم گرفتین ک شده ؟

پشت صحنه سرتون باید ی دیوار سفید ساده باشه 

سرتون رو ب سمت راست روب روب و چپ بچرخونید کمتر از سی ثانیه بشه 

حجاب هم رعایت کنید همین

سلام عزیزم  از بازار میتونی نصب کنی  سودش 23% درصد هست اما چون بدون ضامنه و توخونه میتون ...

یعنی با پول کم هم سود میگیری؟  بلفرض ۵۰۰ هزار پول بریزی رو کارت  ۲۳ درصد سودشو میگیری؟

خدانگهدار 
یعنی با پول کم هم سود میگیری؟  بلفرض ۵۰۰ هزار پول بریزی رو کارت  ۲۳ درصد سودشو میگیری؟

نه این سود وام هست 

نه سود سپرده 

اما سپرده گذاری هم داره تو برنامه ک پول میزاری داخلش فک کنم سودش 22.5 درصد سالیانه هست

الان من تو کارتم مقداری پول هست می‌خوام وام یک تومنی رو درخواست بدم بعد برای اینکه بتونم اون وامو خرج کنم کارت بکشم اوکیه؟ دو تومن کارت بکشم یک تومن از حسابم کم میشه یک تومن هم از وام؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز