2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20393 بازدید | 270 پست
اره میشه  فک کنم اعتبار سنجی اینا 35 تومن باشه حالا شما یک و صد بریز تو حسابت بعد وام ی تومنی ...

ممنونم عزیزم

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سلام عزیزم خوبی،

من برنامه ویپاد رو برای شخصی، نصب کردم ولی چون گوشی مشکل داره،بروز رسانی نمیشه که من درخواست کارت فیزیکی کنم رو ثبت کنم ،الان سوالم اینه میشه بدون کارت با حسابش کار کنه و وام برداره؟؟؟

ی سوال دیگه که آیا فقط یدفعه میشه از ویپاد وام گرفت؟یا بعد تموم شدن قسط هامون میشه دوباره وام برداشت؟

ممنون میشم اگه اطلاع داری سوالام رو جواب بدی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم خوبی، من برنامه ویپاد رو برای شخصی، نصب کردم ولی چون گوشی مشکل داره،بروز رسانی نمیشه که ...

سلام عزیزم 

من خودمم از کارتم خیلی کم استفاده میکنم فک نمیکنم مشکلی داشته باشه 

میتونی برا اطمینان بیشتر از پشتیبانی هم بپرسی 

سوال دومت هم اره عزیزم هر زمان قسطتت تموم شد میتونی باز وام بگیری 

بعد نحوه استفاده زده ۵۰ درصد موجودی حساب ۵۰ درصد اعتبار این یعنی چی؟ 

سلام عزیزم 

فقط برا وام ی تومنی شما باید ی تومن تو حسابت باشه بقیه واما نمیخادا 

بعد تا ده روز فرصت داری  از زمانی ک وامت فعال شده ازش استفاده کنی ک میتونی کارت بکشی مثلا ی تومن کارت بکشی 500 از حسابته 500 از وامت اگر دو تومن کارت بکشی هم ی تومن از وامته ی تومن از موجودیت 

تو موجودی حسابت نمیاد اگر میخای بیاد ب موجودیت واما 

اپلیکیشن دیج ی پی نصب کن بعد بزن واریز  

بعدش هم برداشت ک برگرده ب همون حساب ویپادت 

سلام عزیزم  فقط برا وام ی تومنی شما باید ی تومن تو حسابت باشه بقیه واما نمیخادا  بعد تا ...

بیشتر از ی تومن تو حساب ویپادم دارم عزیزم ،یعنی الان من بخوام خرید کنم چجوری همه این ی تومن وام و استفاده کنم وقتی تو کارتم نیست چجوری کارت بکشم

عزمزمه منظورت از واریز همون برداشت /انتقال و بزنم؟

بله عزیزم 

شما وقتی وامت فعال باشه وقتی کارت بکشی اول از وامت کم میشه نه موجودیت 

برا وام ی تومنی نصف نصف از موجودی و وامته تا ی تومن کامل استفاده بشه 

بقیه وامها اول اعتبارت کم میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز