2777
2789
عنوان

ویپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 20392 بازدید | 270 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خانمی وام 1 تومنی رو که بگیریم بعد چند وقت باید پس بدیم  وآیا این وام ها همشون رو باید خرید زد ...

سلام عزیزم بعد از ی ماه میتونی ی جا 

یا تو چهار قسط ۲۵۰ تومنی ب اضافه کارمزدش ک حدود زیر۵۰ باشه پرداخت کنی 

از طریق برنامه دی ج 

ی پی میتونی برداشت بزنی و بیاد تو موجودی ات ک نقد باشه برات 

اینجوری ک نصب میکنی د یج ی پ ی  رو بعد میزنی واریز مشخصات کارت ویپادت رو میدی بعد وامت اول میاد ب حساب 

بعد برداشت بزن برگرده ب ویپادت  یا هر کارت دیگه ای 

ممنون عزیزم

یا سوال دیگه اینکه تو حسابمون پول باشه واسه قسط خودش برداشت میکنه یا گزینه داره که خودمون انتخاب کنیم

و اینکه وام یک تومنی رو که برداشتیم چند روز بعد وام 2 تومنی فعال میشه

من 1 تومنی رو زدم و همون ساعت زدم حساب بورسیم الان میبینم نوشته مثلا 8 روز دیگه فرصت هست تا وام رو خرجش کنم ولی موجودی صفر میخوام این یک تومن رو زود تسویه کنم و 2 تومنی رو بگیرم

ممنون عزیزم یا سوال دیگه اینکه تو حسابمون پول باشه واسه قسط خودش برداشت میکنه یا گزینه داره که خودم ...

نه برا قسط خودتون باید گزینه پرداخت رو بزنید ک تو همون قسمت تسهیلات هست 

ده روز مهلت برداشت وام هست ک شما حساب بورسی  رو شارژ کردید 

هشت روز دیگه ک تموم شد میتونید ی تومن رو ی جا پرداخت کنید و اگر حسابتون کار کرده باشید و موجودی حسابتون بالاباشه همون روز دو تومنی فعال میشه 

شرط باز شدن وام ها همینه ک موجودی داشته باشید و کارت بکشید با کارتتون کار کنین

سلام..یه سوال داشتم من تو ویپاددیروزافتتاح حساب کردم.. صدهزارتومن به اون حساب ویپادم انتقال دادم ..حالا چطوری برداشت کنم اون صدتومنو🤔😅

حتما باید کارتم بیاد بعد؟

یا با آپ میشه؟چطوری؟

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

[QUOTE=339925568]سلام..یه سوال داشتم من تو ویپاددیروزافتتاح حساب کردم.. صدهزارتومن به اون حساب ویپادم انتقال دادم ..ح ...[/QUOTE 

سلام بزن انتقال وجه از تو برنامه و انتقال بده ب هر کارت دیگه ای ک میخای

[QUOTE=339925568]سلام..یه سوال داشتم من تو ویپاددیروزافتتاح حساب کردم.. صدهزارتومن به اون حساب ویپاد ...

تو ویپاد؟

یا اپ؟

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

صد تومن رو واریز کردین ب ویپاد؟ الان میخاید برداشت بزنید درسته ! پس از همون ویپاد باید برداشت بزنید ...

ده بار زدم میگه مشکل رخ داده..

صد تومن رو واریز کردین ب ویپاد؟ الان میخاید برداشت بزنید درسته ! پس از همون ویپاد باید برداشت بزنید ...

شدممنون..

واینکه عزیزم من امروز میتونم وام یک تومنیو بگیرم؟کارتم هنوز نیومده از آپ میشه نقدکرددیگه اره؟

باید چقدرتوحسابم باشه تا یکوبگیرم؟

شدممنون.. واینکه عزیزم من امروز میتونم وام یک تومنیو بگیرم؟کارتم هنوز نیومده از آپ میشه نقدکرددیگه ...

اره میشه 

فک کنم اعتبار سنجی اینا 35 تومن باشه حالا شما یک و صد بریز تو حسابت بعد وام ی تومنی رو بزن 

بعد با اپ دو تومن برداشت کن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز