2777
2789
عنوان

بچه ها اگه پسری اینو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 98 پست
حتی به قیمت تموم شدنش شده کوتاه نمیام. تا الان چندین حرفو و اینا رو خواسته انجام ندادم کار خودمو کرد ...

افرینننن دقیفا هیچوقت کوتاه نیاد 

ایوللل واقعا باهات حال کردم 😂😂😂😂

الان دارم همزمان سه نفرو راهنمایی میکنم هی مقاومت میکنن فقط تو عین خودمی😘😘😘😘😘😘بوووسس

ایرادش اینه ۳۵ سالشه. مستقله و بقول خودش حرف حرف خودشه. بعد چرا باید نگران این باشه عموش تو فلان کاف ...

خب اگر نظر شما اینِ پس چرا نظر بقیه رو میپرسی عزیزم به خودش میگفتی 

جواب قانع کننده میگرفتی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه برای تو خوب نیس ک کسی نبینه تصمیم شماست و اون حق نداره دلیلش این باشه ، اگرم پلن هارو کم کرد و ...

سال قبل دو بار رفتیم دیت هربار بعدش کات کردم به همین دلیل که انتظار داره حرف خودش باشه. مثلا میگه بسپار به من همه چیو روز ساعت مکان دیت و فلان و ... تازه بعد از این کات طولانی حرف حرف من شده که الانم باز داره این رفتارو واسه کافه نشون میده. سنش بالاتر از منه و تو فامیل اینا بزرگ فامیلن. احساس میکنم سر این دو مسئله میخواد حرف حرف خودش باشه. 

ولی میخوام بگم میدونه اهل کات هستم. سر این قضیه هم یا کوتاه میاد یا دوباره کات. 

تماسو هم که کلا من تماس نمیگیرم و خیلی هم بحث میکنه که چرا پیگیر نیستی.

ی کم طبیعیه 

چون اولا قطعی قطعی نشدین که حتمی باشه 

شناخت کامل ندارید 

دوما شاید میگه بعضیا مارو اینجا ببینن فکر میکنن جاهای دیگه هم میریم و ... که خیلی زشته 

متوجه ای ...

اما به مرور نگاه کن ببین چی میشه رفتارش 

ما فامیلم هستیم هردو. این موضوع رو نظرتون تاثیری نمیذاره ؟

بنظرم تا وقتی که تو رابطه جدی نشده و خانواده ها در جریان قرار نگرفتن لزومی نداره ک بقیه چیزی بفهمن

چون اگه خدایی نکرده دوره آشنایی به جایی نرسه وجه خوبی نداره

مخصوصا اگر فامیل باشید 

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

خب اگر نظر شما اینِ پس چرا نظر بقیه رو میپرسی عزیزم به خودش میگفتی  جواب قانع کننده میگرفتی&nb ...

گفتم میگه دوسندارم کسی فک کنه آتو گرفته. بعدم میگه تو به خودت نگیر چوم فامیلن میگم. ولی در کل این برخورد هرجور بش نگا کنی ضایعس میدونی ؟ واقعا ضایعس. من دارم ریسک میکنم واسش خب بعد اون ریسک یه کافه رو نکنه ؟ اجازه بده نپذیرم.

همینکارو دارم میکنم  انواع روش های خودخواهانه و سلیطه‌گری😂😂😂😂

خونم به جوش میاد یهو بعد بقیه بچه ها کامنت گذاشتن یهو آروم میشم. باز میام کامنت تورو میخونم میگم نه حق با خودمه 😂😂😂

من تصور میکنم به نتیجه ای نمیرسید و ادامش اشتباهِ

بهرحال یکی باید کوتاه بیاد. ببینید اگه زیربار برم دیگه رییس بازی درمیاره. چون عادت داره میگه بذار همه چیو دست من بذار من پلن بچینم بذار من زمان تعیین کنم و ... نمیشه که