2777
2789
عنوان

بچه ها اگه پسری اینو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 98 پست
از همین الان بهش یاد بده ترجا که تو انتخاب میکنی برین تمام

دقیقا. نمیدونم چرا افتادم رو لج اصن که تعیین تکلیف کرد فلان جا نریم. هیچ جوره تو کتم نمیره. حاضرم تمومش کنم اگه قبول نکنه هرجا من میگم بریم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فعلا دارید آشنا میشید، درسته؟ توی مرحله آشنایی که هنوز قطعی نشده که میخواید ادامه بدین و برید مرحله ...

البته هردو هم فامیلیم واسه منم خوب نیس ببین. ولی نباید تعیین تکلیف کنه. مگه دختره که میترسه کسی ببینه‌.

دقیقا. نمیدونم چرا افتادم رو لج اصن که تعیین تکلیف کرد فلان جا نریم. هیچ جوره تو کتم نمیره. حاضرم تم ...

دقیقا برای خودت ارزش قائل باش اگه یک‌درصدم قراره جدی باشه رابطتتون بفهمون حرف حرف توعه اینو ملکه ذهنش کن باید نباید برات نیاره

حالا اولین بارم یه کافه خیلی معروف نرین تو شهرتون ولی قرار سوم چهارم دیگه برین جاهای عمومی

این یعنی خیلی راجب شما مطمین نیست و اگه به هر دلیلی رابطتتون کات شد نه سیخ بسوزه نه کباب، بیشتر ب فک ...

البته میگم که فامیلیم ما واسه منم خوب نیس ببینن. ولی درکل منم باهاش نمیرم کلا اگه اونم قبول نکنه من انتخاب کنم. خیلیم بهتره تازه دیگه یک درصدم احتمال نداره کسی ببینه. واسه منم راحتتره فقط تماس و چت. یا اینو قبول کنه یا اونو. همینم مونده واسمون کافه انتخاب کنن. اینجا بریم اونجا نریم. خوبه والا

دقیقا برای خودت ارزش قائل باش اگه یک‌درصدم قراره جدی باشه رابطتتون بفهمون حرف حرف توعه اینو ملکه ذهن ...

حتی به قیمت تموم شدنش شده کوتاه نمیام. تا الان چندین حرفو و اینا رو خواسته انجام ندادم کار خودمو کردم. کلا نباید کوتاه بیای یک بار کوتاه اومدن مساوی با نابود شدن در رابطه. دیگه نمیشه کاریش کرد.

از چه نظر ؟ اتفاقا انگار سیاست داره

ادم با سیاست نمیگه فلان کافه نریم چون فامیلای نزدیکم میرن اونجا و من نمیخوام آتو دست کسی بدم

به جاش مثلا از جمله " اجازه بده مکان اولین قرارمون رو من انتخاب کنم، به سلیقم اعتماد کن، میخوام یه خاطره به یاد موندنی برامون باشه" استفاده میکنه

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙
لحن معمولی. که فلان جا رو نریم عموم اینا خیلی میرن بریم یه جا دیگه. گفتم خب چرا گفت ببینن اون اطراف ...

بنظر من خیلی طبیعیِ به قول خودش نمیخواد اتو دست کسی بده چه ایراد داره محتاط عمل میکنه 

ادم با سیاست نمیگه فلان کافه نریم چون فامیلای نزدیکم میرن اونجا و من نمیخوام آتو دست کسی بدم به جاش ...

کلا بدون فکره. آره باسیاست نیس در اون حد. ولی در حدی هس که الان نمیخواد جایی بره که کسی ببینه. آدم بی سیاست تعیین تکلیف نمیکنه.

البته میگم که فامیلیم ما واسه منم خوب نیس ببینن. ولی درکل منم باهاش نمیرم کلا اگه اونم قبول نکنه من ...

اینکه برای تو خوب نیس ک کسی نبینه تصمیم شماست و اون حق نداره دلیلش این باشه ، اگرم پلن هارو کم کرد و فقط جاهایی خواست بره ک نظر خودشه ، شما تماس و چتت رو کم کن و از ی جاییم کلا نده ، بگو من زیاد اهل چت و تماس نیستم برای اشنایی بیشتر هم لازم میدونم وقت بیشتری رو توی محیط های بیرون بزارم یا مجبور میشه ک طبق خواسته شما بشه یا کلا کات .ک اگه کات شه . کلا قصدش تجربه ارتباط با شما بوده یا ی مدت اشنایی کوتاه مدت.کلا نترس از اینکه راحت از خواستت بگی و پاش وایستی .لی خیلی جذابترع تا اینکه بلا نسبت سرت رو بندازی پایین و تو دوران اشنایی هرجا گفتن بری و بگی چشم . گفتن خواستت ، عزت نفست رو میرسونه ننه ❤️

کلا بدون فکره. آره باسیاست نیس در اون حد. ولی در حدی هس که الان نمیخواد جایی بره که کسی ببینه. آدم ب ...

من این کارو تعیین تکلیف نمی بینم

بیشتر ی خواهشه

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙
بنظر من خیلی طبیعیِ به قول خودش نمیخواد اتو دست کسی بده چه ایراد داره محتاط عمل میکنه 

ایرادش اینه ۳۵ سالشه. مستقله و بقول خودش حرف حرف خودشه. بعد چرا باید نگران این باشه عموش تو فلان کافه ببینتش ؟ تازه آیا ببینه آیا نبینه. و اینکه نباید پسر واسه دختر تعیین تکلیف کنه اونم دیتای اول. اونم به همچین دلیل خنده دار و زننده ای

اینم بگم ما فامیلیم. نظرتون همچنان اینه ؟

خب چون فامیل هستین که صد در صد باید محتاط باشین عزیزم ، ببین جهت اشنایی قبل ازدواج درسته ؟ حالا بر فرض اگر جور نشد برای ازدواج حداقل تو فامیل نمیپیچه دیگه 

پس بهتر که جلو عموم و اقوام ظاهر نشید 

حرف بدی نزده 

لحن معمولی. که فلان جا رو نریم عموم اینا خیلی میرن بریم یه جا دیگه. گفتم خب چرا گفت ببینن اون اطراف ...

چه خوب خر می‌کنه 😂😂😂

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨