2777
2789
عنوان

بچه ها اگه پسری اینو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 98 پست
ادامه چی اشتباه ؟ رابطه یا این لج؟

رابطه عزیزم 

چون خوندم که قبلا هم قهر کردین و دوباره با هم ارتباط گرفتین . رابطه های اینجوری پر از کشمکش و تنشِ 

آدم در رابطه میخواد به ارامش ذهنی برسه نه استرس 

خونم به جوش میاد یهو بعد بقیه بچه ها کامنت گذاشتن یهو آروم میشم. باز میام کامنت تورو میخونم میگم نه ...

همین فرمون برو جلو من ۶سال با همسرم دوس بودم ۶ یالم ازدواج کردیم حرف رو حرفم نمیاره 

البته به غیررررررر از این چند وقت که مامانش خیلی دخالت میکنه الان حوصله ندارم یروز خیلی سرم درد گرفت جوابشو میدم 

😂😂😂😂😂😂

ولی جدا از شوخی براش احترام قائل باش ولی همیشه حرف حرف تو باشه مثلا اگت ۳ بار میرین کافه یبار به بهونه لباس خریدن برای خودت برین بازار دور بزنیم اینطوری هم بهش ارزش میدی هم تو مکان عمومی و بازم حرف حرفففف سرکار خانمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه عزیزم  چون خوندم که قبلا هم قهر کردین و دوباره با هم ارتباط گرفتین . رابطه های اینجوری پ ...

اینبار بعد از یکسال اصرار که فرصت جبران بده فرصت دادم که بعدا حسرتی نخورم نگم کاش میذاشتم خودشو ثابت میکرد. چون حدود یک سال و نیمه در کل پیگیره و شخصیت خوبی هم داره تو فامیل قبولش دارن. دیگه گفتم ببینم چی میشه.

همین فرمون برو جلو من ۶سال با همسرم دوس بودم ۶ یالم ازدواج کردیم حرف رو حرفم نمیاره  البته به ...

خوشبخت باشی همیشه. از سال چندم دوستیتون صحبت ازدواجو کردین ؟ و اینکه سربسته میگید لطفا رابطه عمیق و عاطفی و ... داشتید یا نه اگه داشتید بعد از چندوقت ؟ عذرمیخوام اگه دوسندارید هم نگید 

خوشبخت باشی همیشه. از سال چندم دوستیتون صحبت ازدواجو کردین ؟ و اینکه سربسته میگید لطفا رابطه عمیق و ...

ممنونم

از سال دوم که دانشگاه رفت اومد خواستگاری بابام نداد ۳ بار اومد بابام نداد بار چهارم دیگه دیگه ول کن نیستیم رضایت داد 

رابطه جنسی اگه منظورته تا قبل اینکه عقد کنم رابطه نداشتم عشقم

ممنونم از سال دوم که دانشگاه رفت اومد خواستگاری بابام نداد ۳ بار اومد بابام نداد بار چهارم دیگه دیگ ...

یعنی دو سال آشنا شدین بعدش پیشنهاد ازدواجشو جدی مطرح کرد ؟ 

منظورم رابطه اونجوری نبود در حد بغل و بوس و اینا منظورم بود