2777
2789
عنوان

خانمای سیاست مدار = ورود ممنوع😁🚫

429 بازدید | 36 پست

همه مون تو زندگیمون بارها دیدیم خانم هایی رو که به طور ذاتی از وقتی که دختربچه بودن سیاست داشتن خیلیای دیگه هرچقدر هم که تجربه کسب کردن بازم سیاست و تدبیر و یاد نگرفتن.

هیچ ارتباطی با بهره هوشی نداره حتی با هوش هیجانی هم رابطه مستقیمی نداره

اینو به چشم دیدم!

حالا بعضیا میان میگن آموزش ببین فلان دوره سیاست زنانه رو بخر

فلان کتاب و بخر

اینا خوبه بله!

ولی اینا یه سری رفتار های فرمالیته رو یادت میدن

اینا شما رو با تدبیر نمیکنن فقط راجع به یک سری از مسائل به شما آموزش میدن و شما تقلید می‌کنید

مثل این میمونه سیاست زنانه رو به ی مرد آموزش بدید

و تقلید کنه

ی مرد شبیه زن میشه هرچقدر هم که آرایش کنه؟

اگر انرژی زنانه تون رو بالا نبرید

تبدیل میشین به مردی که یادگرفته یک سری از رفتار های زنانه رو انجام بده

دیدی یه خانومی واسه شوهرش طنازی میکنه آقا ذوق مرگ میشه؟

حالا یه خانم دیگه همون رفتار ها رو تکرار میکنه و خیلی تصنعی بنظر میرسه و شوهره میگه جمع کن خودتو!(شوهر بی چشم و رو😒😀)

حالا چجوری انرژی زنانه رو بالا ببرید

توضیح میدم

فقط یکم طولانیه

مقدمه ش انقدر زیاد شد😅

من خودم هیچوقت خودمو جز خانمای با سیاست و با عشوه ندیدم و نمیدونمم  اما اطرافیانم مدام بهم گفتن که خیلی مرموز ، باسیاست و پر ناز و عشوه ای ، یا مثلا خیلی شنیدم که بهم گفتن لطیف و خانمانه ای ، اما واقعا برام سواله که رو چه حسابی اینو میگن ، حتی شوهرمم گاهی میگه این عشوه هات در به درم کرده🤣خالا نگاه خودم به خودم یه دختر جدی و بداخلاقه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ننوشتی هنوز خوشگلم؟

سلاممممم خوشگلهههه چه دماغ خوش فرمی عجب لبایی عاشق لبخند نانازت شدم در یک جمله کل  گل های دنیا جلوی زیبایی تو کم میارن اگه کسی امروزت بهت نگفته من میگم: خیلی دوستت دارم و به وجودت افتخار میکنم .زندگی هنوز هم پره از بوی لیمو و سیب و پرتقال فقط باید بوییدش.عاشق کتاب مخصوصا کتاب های قانون جذب و... خوشحال میشم بهم معرفی کنید و اگه نتیجه ای داشتین بهم بگین. دوست دارم صبح تا شب وسایل قدیمی رو جمع کنم و کنار خودم تلنبار کنم. هیچی تو این دنیا منو به اندازه غروب بارونی زمستون خوشحال نمیکنه.بنده از کاه کوه میسازم.اشک من دم مشکمه لطفا با من یکی دعوا نکنید.. اگه حرفی زدم که با علایق شما مغایرت داشت از همین تریبون معذرت میخوام.خوشبختی مثل بوی نارنگی ته کلاسه وقتی که شروع بشه بوش همه زندگی رو میگیره"اگر ما کردها امیدوار نبودیم خیلی زودتر از بین رفته بودیم." خیلی حرف زدم دیگه میرممم .داشتم میگفتم خواهر یک عدد شوهر دارم اسمش چیه؟(ارسطو دیگه مگه اسممونمیبینی.)شوهر من الکی پشتش حرف زیاده وقتی مثل دوتا ملخ عاشق کنار هم نشسته بودیم خودش گفت من اولین دختریم که رفته خواستگاریش دختر محمود نقاش و زن چینی و خواهر زاده اوس موسی همش بهونست اینارو حسودا ساختن رابطه مارو بهم بزن چون تو این دوره زمونه شوهر به این اقایی و صد برابر جذاب تر از  شوشویی من مگه پیدا میشه؟

من میرم نوشتی لایکم کن

سلاممممم خوشگلهههه چه دماغ خوش فرمی عجب لبایی عاشق لبخند نانازت شدم در یک جمله کل  گل های دنیا جلوی زیبایی تو کم میارن اگه کسی امروزت بهت نگفته من میگم: خیلی دوستت دارم و به وجودت افتخار میکنم .زندگی هنوز هم پره از بوی لیمو و سیب و پرتقال فقط باید بوییدش.عاشق کتاب مخصوصا کتاب های قانون جذب و... خوشحال میشم بهم معرفی کنید و اگه نتیجه ای داشتین بهم بگین. دوست دارم صبح تا شب وسایل قدیمی رو جمع کنم و کنار خودم تلنبار کنم. هیچی تو این دنیا منو به اندازه غروب بارونی زمستون خوشحال نمیکنه.بنده از کاه کوه میسازم.اشک من دم مشکمه لطفا با من یکی دعوا نکنید.. اگه حرفی زدم که با علایق شما مغایرت داشت از همین تریبون معذرت میخوام.خوشبختی مثل بوی نارنگی ته کلاسه وقتی که شروع بشه بوش همه زندگی رو میگیره"اگر ما کردها امیدوار نبودیم خیلی زودتر از بین رفته بودیم." خیلی حرف زدم دیگه میرممم .داشتم میگفتم خواهر یک عدد شوهر دارم اسمش چیه؟(ارسطو دیگه مگه اسممونمیبینی.)شوهر من الکی پشتش حرف زیاده وقتی مثل دوتا ملخ عاشق کنار هم نشسته بودیم خودش گفت من اولین دختریم که رفته خواستگاریش دختر محمود نقاش و زن چینی و خواهر زاده اوس موسی همش بهونست اینارو حسودا ساختن رابطه مارو بهم بزن چون تو این دوره زمونه شوهر به این اقایی و صد برابر جذاب تر از  شوشویی من مگه پیدا میشه؟
ولی تاثیر کتاب خیلی زیاده

بله تاثیر کتاب خیلی زیاده!

اما نباید توقع داشته باشین بعد از خوندن کتاب یه زن با سیاست بشین

ممکنه یک سری رفتار ها که کتاب بهتون میگه انجام بدید براتون خیلی سخت باشه

بهرحال خصوصیات خلقی و روانی هر فرد تا یه جایی پشت نقاب دانسته هاش می مونه

بعد از یجایی مجبورت میکنه خود واقعی تو نشون بدی

حالا خواستی بیشتر توضیح میدم گلم

بله تاثیر کتاب خیلی زیاده! اما نباید توقع داشته باشین بعد از خوندن کتاب یه زن با سیاست بشین ممکنه ...

منو از تاپیک قبل که می‌شناسی🤣بهم راهکار بده

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم

به نظرم عشوه و حس زنانگی با زنایی که بهشون میگیم سیاست دارن متفاوته این زنا غالبا خیلی اب زیر کاهن و من اصلا نمیپسندم رفتارشونو 

معمولا هم با خانواده شوهر اینطورین تو رفتارشون با خود شوهر مشخص نیست خیلی وقتا هم کارایی که خودشون دوست دارنو طوری جلوه میدن که انگار شوهراشون اصرار دارن یه جورایی شوهراشونو گرفتن تو دستشون 

تعریف من از اینکه میگن سیاسیت داره یه زن مرموزی و اب زیر کاه بودنه البته تو عموم اینطوری دیدم و شنیدم 

نه عشوه و زنانگی و لطافت

ممنونم که صبر کردید یکاری پیش اومد رفتم زود اومدم

خانم ها

چند تا تمرین میگم حتما انجامش بدید

یک_ اول از همه رفتار های خانم های جذاب و تحلیل کنید

مثال میزنم دوتا از سوپر استار ها که خیلی توجه آقایون جلب میکنن. مرلین مونرو و آنا د آرماس هست

فیلم هاشون و ببینید

از طرز راه رفتنشون تا طرز صحبت کردنشون و پوشش و آرایش

نمیگم اینجوری تو خیابون رفتار کنید

میگم نگاه کنید و تحلیل کنید هرچقدر بیشتر راجع بهشون بدونید بیشتر حس زنانه بهتون القا میکنن

به نظرم عشوه و حس زنانگی با زنایی که بهشون میگیم سیاست دارن متفاوته این زنا غالبا خیلی اب زیر کاهن و ...

درسته ولی اینجا چند تا چیز و باهم میخوام بگم و تدبیر زنانه منظورمه نه دورنگی و سیاست