2789
پشت هم توسل بخون برای گشایش کارت نتیجه ب خدا بسپار مجرب هست مثلا شاید روزی صدبار توسل بخونی دوستم ...

دعای توسل را هر روز بخونم نذر کرده بود تا چند روز دعای توسل را خوند

سرکتاب و ف ال باعث میشه شیطان و جن به زندگیت و اطرافت رفت و امد کنه  یاس نومیدی دور شدن رحمت د ...

انشالله همه چی خوب بشه خداخودش کمک کنه زیارت امام رضا میرم فقط چشم انتظار معجزه اش هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پشت هم توسل بخون برای گشایش کارت نتیجه ب خدا بسپار مجرب هست مثلا شاید روزی صدبار توسل بخونی دوستم ...

واسه اونا هم دعا گرفته بودن یه کاری کرده بودن من تو خونه میترسیدم سیاهی میدیدم کلا رابطه احساسیم به هم خورده حال حوصله ندارم فقط گریه میکنم

سرکتاب و ف ال باعث میشه شیطان و جن به زندگیت و اطرافت رفت و امد کنه  یاس نومیدی دور شدن رحمت د ...

من خیلی خسته ام بریدم از زندگی به خدا قسم میخورم تا خود صبح گریه میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 قران میخونم نماز میخونم ولی آرام قرار ندارم 

انسان چطور میتونه اینقدر پست باشه مگه خودشون خانواده زندکی ندارن زندکی کسی دیگه را بهم میزنن من دافون شدم روح روانم به هم خورده واگذار کردم به خدا به حق امام زمان زمین گیر بشن تا دست از کارشون بردارن این چه کاری بود تو‌زندگی من افتاد خدایا میمیرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط میتونی بگم این گریه هایی که من کردم باعث شدن رابطه احسایم بخوره گرفتار بشن به حق امام زمان انسان چقدر میتونه نامرد پست باشه خدا زمین گیر کنه

دعای توسل را هر روز بخونم نذر کرده بود تا چند روز دعای توسل را خوند

دوستم میگفت روزی شاید صدبار میخوند خیلی احترام میزاشت از ته دلش میخوند مثلا امام دوازدهم میرسید قیام میکرد 

تا گشایش شد

روز بهم نگفت ولی فکر کنم یماه اینا بود

ی اقایی هم میگفت روزی یبار خوند ولی یسال طول کشید 

نمیدونم ب چی بستگی داره بهرحال دعاست دیگه 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
فقط میتونی بگم این گریه هایی که من کردم باعث شدن رابطه احسایم بخوره گرفتار بشن به حق امام زمان انسان ...

عزیزم 😔

منم رسیدم خونه دلم گرفته امروز خیلی در حقم جفا شد نمیتونم حقم بگیرم رها میکنم

ولی تلخه

انسان چطور میتونه اینقدر پست باشه مگه خودشون خانواده زندکی ندارن زندکی کسی دیگه را بهم میزنن من دافو ...

یوقتایی چاره ای نداریم جز اینکه قوی شیم

حق داری

درد دل کن سبک شی

ولی کم کم بلند شو و از خدا کمک بخواه

برادرا یوسف باهاش چیکار کردن مگه چقد ادما میتونن پست باشن

ولی الله بالغ علی امره... کار از دست خدا در نرفته

ترجمه سوره انبیا بخون مثل کتاب داستان دستت بگیر

من خیلی خسته ام بریدم از زندگی به خدا قسم میخورم تا خود صبح گریه میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 قران میخونم ...

عزیزم درکت میکنم شبهای بشدت تاری داشتم انگار وسط بیابون تاریک یه کورسو میدیدم

افکار بشدت بدی داشنم

بالشتم گاز میزدم صدای جیغ و ضجه م از اتاق بیرون نره

ببین این حال من بود

همون وضعیت که دلم شکسته بودن با ابروم حیثیتم بازی شد تحقیر شده بودم بزور عاشورا میخوندم

پیاده روی میرفتم

بشدت وزن کم کردم

میدونستم تاریکی تاریکی میاره سعی میکردم هر نوری میتونم حتی مصنوعی بسازم بخزم توش 

سه،سال برا من طول کشید دوره های مشاوره هم خریدم مثل رادیو گوش میدادم چون تمرکزم کم بود

ی دوست خوبم حرفامو شنید

کم کم با وجود خدا که تنها منبع انرژی از دست رفتم بود ب زندگی تا حدودی برگشتم

ضربه بدی خورده بودم منی که واقعا تا قبلش تو عرش بودم

ولی به همون شفافیت نور قسم بالاخره میگذره این روزا

شاید این مطالب زندگی سالم سوده هروی کمکت کنه یا عباسمنش یا عرشیانفر

و گروه  مذهبی ک برات فرستادم 

بالاخره ذهنت روشن میشه گلم

خدا ان حس زیبایی است که در تاریکی صحرا.. زمانی که هراس مرگ.. میدزدد سکوتت را... یکی مثل نسیم دشت ... میگوید که من هستم ... نترس ای تنها

دوستم میگفت روزی شاید صدبار میخوند خیلی احترام میزاشت از ته دلش میخوند مثلا امام دوازدهم میرسید قیام ...

درسته قران مخونم شروع میکنم دعای توسل را هم میخونم پناه بردم به خدا خودش میبینه زجر عذاب میکشم

عزیزم 😔 منم رسیدم خونه دلم گرفته امروز خیلی در حقم جفا شد نمیتونم حقم بگیرم رها میکنم ولی تلخه

انشالله کساییی که ظلم میکنن به حق امام زمان تاوان پس بدن

یوقتایی چاره ای نداریم جز اینکه قوی شیم حق داری درد دل کن سبک شی ولی کم کم بلند شو و از خدا کمک ب ...

از نگرانی تاپیک میزنم حال دلم اصلا خوب نیست خدا کسایی که ظلم میکنن انشالله زمین گیر کنه خیلی سخته واقعا سخته از زندکی بریدم نمیدونم چیکار کنم

عزیزم درکت میکنم شبهای بشدت تاری داشتم انگار وسط بیابون تاریک یه کورسو میدیدم افکار بشدت بدی داشنم ...

درسته منم الان این حرفایی که گفتید مثل شما هستم من آشفته شدم وقتی گریه میکنم بالش یا پتو را میزارم که صدام درنیاد ضجه میزنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 به خدا قسم میخورم چند بار خواستم خودکشی کنم کاش بمیرم انشالله بمیرم