2789

عزیزه دلم ..منم زیاد ب دعا اعتقاد داشتم ..ولی یه مدتیه جایی  مطالعه میکنم  ک کارشناس هایی هستن ک راجع ب دعا طلسم و این چیزا حرف میزدند ک میگفتن ..این خوده ما هستیم ک با ذهنمون ب این چیزا اعتقاد پیدا میکنیم و هر نوع مشکلات زندگی رو میزاریم پای دعا طلسم ..دعا و طلسم کردن  کار هر کسی نیست و الانه فقط دلالی میکنن پولکی شدن .

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
عزیزه دلم ..منم زیاد ب دعا اعتقاد داشتم ..ولی یه مدتیه جایی  مطالعه میکنم  ک کارشناس هایی ...

درسته ولی اونقدر انسان پستی هستن که با چشمای خودم دیدم تمیدونم چیکار کنم ولی اثرمنفی هست نمیدونم چیکار کنم قران میخونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درسته ولی اونقدر انسان پستی هستن که با چشمای خودم دیدم تمیدونم چیکار کنم ولی اثرمنفی هست نمیدونم چیک ...

قرآن بخون .چهار قول بخون .زیاد آیت الکرسی بخون ..حرز امام جواد ...بزار هر غلطی میکنن بکنن ذهنتو درگیرش نکن اون آدمای پستم واگذار کن ب خدا ..اینا اگه دعانویس ماهری بودن واسه خودشون دعا میکردن  الان میلیاردر شده بودن چرا چشمشون ب دست اینو اونه  اونی هم ک دعا مینویسه هم خدا میزاره تو کاسه اش  .بگرد ببین مشکل از کجاست سرد شده 

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
قرآن بخون .چهار قول بخون .زیاد آیت الکرسی بخون ..حرز امام جواد ...بزار هر غلطی میکنن بکنن ذهنتو درگی ...

قران زیاد میخونم نمازم را هم میخونم خدا منه زیارت امام رضا هم میرم ولی لا چشم خودم دعا ها رو دیدم من واکذار کردم به خدا خدا خودش همه ی کسایی که واسه ما دعا گرفتت ذلیل گرفتار کنه من خودم از فکر وخیال مریض شدم زندگی نمیکنم که من آشوب شدم دلم خون گریه میکنه هر روز گریه میکنم خدا خدا خدا انشالله به بیماری ناعلاج گرفتارشون کنه من با کسی کاری ندارم که این کار را میکنن😭😭😭😭😭😭😭

قرآن بخون .چهار قول بخون .زیاد آیت الکرسی بخون ..حرز امام جواد ...بزار هر غلطی میکنن بکنن ذهنتو درگی ...

همه چی خوب بوذ یهم همه چی خورد به هم به من میگه سیاهی میبینم نمیدونم چیکار کنم که واگذار کردم به خدا خدا خودش جواب بده زجر بکشن عذاب بکشن هر کسی که دست به این کار میزنه من داغون شدم منو داغون کردن

قران زیاد میخونم نمازم را هم میخونم خدا منه زیارت امام رضا هم میرم ولی لا چشم خودم دعا ها رو دیدم من ...

دعا برات مینوشتن دیدی؟؟چجودی متوجه شدی؟

دعا برات مینوشتن دیدی؟؟چجودی متوجه شدی؟

نمیدونم چیکار کنم دیگه گفتم به دعانویسی مراجعه نمیکنم ولی خیلی روح روانم به هم ریخته میخوام بمیرم انشالله بمیرم خسته ام هر روز گریه میکنم نمیدونم چیکار کنم یه کاری کرده بودن همه جا سیاهی میدیم انگار دیوانه شدم

نمیدونم چیکار کنم دیگه گفتم به دعانویسی مراجعه نمیکنم ولی خیلی روح روانم به هم ریخته میخوام بمیرم ان ...

توکلت ب خدا باشه عزیزه دلم 

انشالله همه چی حل بشه خداخودش میبینه زجر میکشم

حل میشه ان شاالله .عزیزم 

درسته ولی اونقدر انسان پستی هستن که با چشمای خودم دیدم تمیدونم چیکار کنم ولی اثرمنفی هست نمیدونم چیک ...

پشت هم توسل بخون برای گشایش کارت نتیجه ب خدا بسپار مجرب هست

مثلا شاید روزی صدبار توسل بخونی

دوستم اینکارو کرد نتیجه ش دید 

از ته دل میخوند با اضطرار خیلی ب اهل بیت ارادت دارن 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

سرکتاب و ف ال باعث میشه شیطان و جن به زندگیت و اطرافت رفت و امد کنه 

یاس نومیدی دور شدن رحمت دور شدن فرشته ها از خونه و اطرافت رقم میزنه

سرکتاب شیطانیه ولی مردم فکر میکنن قرانیه

تو سخنرانی مذهبی یه محققی میگفتن 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت