2789
ولی به همون شفافیت نور قسم بالاخره میگذره این روزا شاید این مطالب زندگی سالم سوده هروی کمکت کنه ...

نمیدونم از زندکی کردن خسته شدم کاش بمیرم فقط بمیرم راحت بشم

من ی دوستی داشتم تجربه ش برات تعریف کنم... کلی ختم و نذر کرده بود سنش رفته بود نزدیک سی ازداج نمیکرد تا اینکه یه خواستگار خوب اومد مومن دوست داشتنی سمت بالایی هم داشت ... دیگه حواب دعاهاش بود... پسره هم با اینکه سنتی اومده بودن بهش علاقمند شده بود  ...ولی یهو خونواده پسره مخالفت کردن هرکاری بگی کردن...پسره خیلی اروم بود میگفت میخامت ولی نمیدونم چرا نمیشه... ب این نتیجه رسیدن شاید واسه پسره یکی دعا گرفته... دختره میرفت حرز امام جواد میخرید  داد ب پسره... نشد که نشد که نشد... رها کرد

دیگه ارتباطشون قطع شد

دختره هرچی ختم و دعا کرد بعدش اثر نکرد

دیگه ول کرد میگفت فقط چسبیدم به نماز شب استغفار و .. هر شب میخوند برای دل خودش 

گفت منکه رهاش کردم فراموشش کردم یمدت هم از چله های نماز شبش گذشته بود تو عالم خودش زندگی میکرد اون دری که باید باز میشد شد

گیر تو روح و ذهن ماست که به برکت خود خدا برداشته میشه

و یه ازدواج خیلی خوبی کرد اصلا اون پسر قبلی بکلی فراموش شد و الان خدا بهشون بچه هم داده

خدا حفظش کنه

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی دوست دیکم که ۹ سال با یکی عاشقانه دوست بود خواستگاری ش اومدن سر ی چیز بیخود خواستگاری بهم خورد شاید بگم ده تا چله عاشورا گرفت نشد که نشد

پسرع دیگه دور شد سرد شد خیلی دوستم بی تابی میکرد و از خدا هم دور شد

تا اینکه چهار سال بعد خیلی اتفاقی میفهمه پسره و خونوادش چه موجودات نادرستی بودن و خدا رحم کرد وارد اون خونواده نشد وگرنه ممکن بود چ بلاهایی سرش بیاد که تو ۹ سال دوستی و رفت و امد واسش رو نشده بود

خلاصه میخام بگم عزیز گله کن درد دل کن لشکر یاس و نومیدی هجوم میاره به قلبت

بمنم بد و بیراه شاید بگی ولی میگذره ... اکنون ب انچه از دست رفته محزون نشو

حتی مومنین هم میتونن اشتباه کنن و از دست بدن ولی نباید محزون شن

شیطان اول  سوار احساست میشه بعد ضربه اخر رو میزنه

و اون احساس یاس هست

از نگرانی تاپیک میزنم حال دلم اصلا خوب نیست خدا کسایی که ظلم میکنن انشالله زمین گیر کنه خیلی سخته وا ...

اره تاپیک بزن درد دل کن سبک شی تو خودت نریز 

یوقتایی هم حالت خوب شد اونم شکر گزاری کن بگو بخند

کم کم از این حال خودت خارج کن

پیاده روی کمکت میکنه باشگاه ارایشگاه نمیدونم هرچی که فکر میکنی

شاید کتاب و فیلم 

درسته منم الان این حرفایی که گفتید مثل شما هستم من آشفته شدم وقتی گریه میکنم بالش یا پتو را میزارم ک ...

درکت میکنم گلم برا همین میگم میگذره

من الان قلبم یکم ضعیف شده سیلی سختی خوردم ولی قهرمان کسیه که تو دره تاریک افتاد زخم هاشو ترمیم کنه زمان میبره ولی ب راهش ادامه میده سمت اون نور باریک و کمرنگ تا کم کم بیاد بیرون

اونوقت ببین چقد قوی و درخشنده خواهی بود

ی دوست دیکم که ۹ سال با یکی عاشقانه دوست بود خواستگاری ش اومدن سر ی چیز بیخود خواستگاری بهم خورد شای ...

درسته ناامید هستم گوشه گیر شدم ولی ته دلم به خدا امیدوار هستم به خدا قسم میخورم قبل عید میگفتم زیارت امام رضا برم ولی شرایط نبود به دلم افتاده بود ولی شرابط جور نمیشد تا اینکه انگار همه چی درست شد تا بتونم برم مشهد سرماه

ی دوست دیکم که ۹ سال با یکی عاشقانه دوست بود خواستگاری ش اومدن سر ی چیز بیخود خواستگاری بهم خورد شای ...

خدا بنده هاش رو دوست داره ولی 9 سال هم‌کم نیست زمان عمر جوانی نمیدونم که

این درس بزرگی که گرفتم ابدا طلسم و دعایی نیست قدرت فقط خداست حتی اگر به چشم خودت کاغد پاره و اثارش دیدی

بدون. " لایفلح الساحر حیث اتی"

اینو به عدد ابجدش تکرار کن

تو اینترنت بزنی عدد ابجدش حساب میکنه ایه سوره قران هست

۱۰۰۰ خورده ای میشه...

ختم سوره جن بعلاوه زلزال ۷ مرتبه هر شب

اینها تا ۴۱ شب

یطور بخونی معنیش درک کنی

برا من. جواب داد

هربار ب فا. لگیر یا سرکتاب زنگ میزنی سنگینی و گره تو کارت میفته

بخاطر شیاطین هست

اذیت میکنن اولین اذیتشون هم تو گوشت یاس میخونن

میگن نیست نمیشه نبود .. الشیطان یعدکم الفقر ..باور کمبود و فقدان از محکم ترین سلاح های طلسم و شیطان هست اثر کزار ترین زهر اون همین باوره

برعکسش باور فراوانی هست

من هربار باور میکردم نمیشه فا. ل میگرفتم میگفتن بختت بسته است طلسم داری..حتی سر کتاب های افراد مثلا مومن... 

نشستم باورام اصلاخ کردم سفر زیارتی کربلا و مشهد رفتم خیلی رو باورام کار کردم ریختم دور این حرفا رو

بعد محاله جایی زنگ بزنم بگن بختت بسته است مدام میگن راه ازدواجت بازه

بعدها فهمیدم یعنی ی تحقیقی خوندم این فا. لگیر و سرکتاب  توسط جن و حس ششم هرچی هست میاد روان تو رو اسکن میکنه و بهت تحویل میده

از وقتی رو خودم اصلاحات کردم همه میگن بازه خودت نمیخای که اینم درسته یجور ضمیر خونی ناخوداگاه هست

یه جوری شدم اصلا حال حوصله هیچی‌رو ندارم 

اره انرژی وسط گزاشتی بهت برنگشته.. طبیعیه

میگن مکان های زیارتی برین و ادتباط با خدا و ائمه منبع انرژی هست مخصوصا فرشته ها رفت و امد دارن

مخصوصا زیر قبه امام حسین ع

خدا بنده هاش رو دوست داره ولی 9 سال هم‌کم نیست زمان عمر جوانی نمیدونم که

ببین حتما تو ۹ سال نشونه دیده که نباید ادامخ بده ولی گرم بود خام بود جدی نگرفت

وقتی خدای نکرده سر ادم ب سنگ میخوره عاقل میشه با خودش رو راست باشه متوجه کوتاهی های خودمون هم میشیم ولی وقتی داری عزاداری میکنی فقط ب خودت تسلی بده

بهرحال تا ۴۰ سالگی همه خامیم

طبیعیه

والا پیامبر خدا موسی هم زد زیر گوش یه قبطی فرار کرد استغفار کرد بعدشم پیامبر شد

ما انسانیم تجربه میکنیم  خودمونو باید ببخشیم

این درس بزرگی که گرفتم ابدا طلسم و دعایی نیست قدرت فقط خداست حتی اگر به چشم خودت کاغد پاره و اثارش د ...

چقدر خوب توضیح دادید درسته من سرکتاب باز کرده بود اثلل انرژی منفی کلا اطراف را گرفته بود نمیدونم سرگردون شده بود این حرفایی که دعانویس ها یا فالگیر ها میکن درسته یل نه؟؟؟

اره انرژی وسط گزاشتی بهت برنگشته.. طبیعیه میگن مکان های زیارتی برین و ادتباط با خدا و ائمه منبع انر ...

انشالله سرماه مشهد میرم خدا کنه بشه کربلا هم لطف خدا باشه میرن