2777
2789

برام جادوی جدایی زدن 

تا یک سال نشده جدا میشیم اگه باطل نشه

همش با هم کل کل میکنیم 

یهو عصبی میشیم می‌خوایم بیفتیم به جون هم 

بعد همش تو دلم یهو میگم برای چی زندگی برم طلاق بعدش میگم وا من چرا اینجوری میکنم من دوسش دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلسم مرگ گرفتن

پیدا کردم 

صداش رو در نیاوردم انداختم رفت 

من اعتقاد ندارم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بهترین باطل کننده طلسم و جادو چله سوره‌بقره‌ست که هر روز تلاوت بشه حتما

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

برا ما زدن پدرم ورشکست بشه 

و شد و چند سال بدترین روزای عمرمون بوددد 

واقعا دلم نمیخواد ب اون روزا و فشار خانوادم فکر کنم

برو دعاهارو پیدا کن اگر تو خونن بنداز تو اب

اگر نه برو دعا بزن باطل شع

ما رفتبم دعا باطلی زدیم 

پیش ادم خوبی برو پیش اون حاج اقا ها دعای امامی و اینا بگیر

حالا اگرم اعتقاد داری دعا نویس

آغوش تو غربتم را وطن:)))))

اعتقاد ندارم.

شاید روش صحبت کردن و بحث کردنتون اشتباه هست.‌ مهارتی هست که باید یاد بگیرید. با مشاوره خانواده حرف بزنید، کتاب بخونید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم