فیلم_باز مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8293 عنوان من ..... | مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست من بر چشمانم پارچه ای سیاه خواهم بستتا هیچ چیز را نبینمنه شکنجه را و نه چراغها راتنها صدایشان را خواهم شنیدو هر چه را که بشنوملب باز نخواهم کردچرا که دهانم بوی مرگ می دهد کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟ 1403/02/17 | 20:18 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8293 واقعا؟ لطف دارین اینقدرا هم لایق تعریف نبود علاقه دارم گاها دلم بگیره یا تو حال و هواش باشم یه خط خط ... بله واقعا گیراست بنظرم بیشتر بنویس حتی میتونی همینجا تاپیک بزنی مطمئنم خیلی استقبال میشه کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
گل_نرگسممم عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 3674 بله واقعا گیراست بنظرم بیشتر بنویس حتی میتونی همینجا تاپیک بزنی مطمئنم خیلی استقبال میشه ... آخه حس میکردم خوب نمی نویسمممنونم واقعا ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن... آقایون لطفا درخواست دوستی ندید
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8293 آخه حس میکردم خوب نمی نویسم ممنونم واقعا نه واقعا عالیه 😉حتما ادامه بدین خواهش میکنم 😊 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
گل_نرگسممم عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 3674 نه واقعا عالیه 😉 حتما ادامه بدین خواهش میکنم 😊 خوشحال شدم تشکر ادامه میدم و از این به بعد تاپیک میزنم ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن... آقایون لطفا درخواست دوستی ندید
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8293 خوشحال شدم تشکر ادامه میدم و از این به بعد تاپیک میزنم ☘️حتما همین کارو انجام بدین کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟