2777
2789
عنوان

من .....

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 34 پست
چرا حالت بده؟البته اگر اشکالی نداره بپرسم

بنظرم فشار زندگیه که از حد خودش گذشته و داره شکستم میده 😅و این خیلی بده 

نمی‌دونم باید چیکارش کرد و....

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم فشار زندگیه که از حد خودش گذشته و داره شکستم میده 😅و این خیلی بده  نمی‌دونم باید چیکارش ...

فشار زندگی بهتر از فشار قلبه 

آخه این لعنتی زبون نفهمه

انگار هوا کم آوردی اکسیژن کمه خیلی کم

نمیدونم چرا قطع نمیشه 

کلا تموم بشه

تهش باشه ته این همه عذاب 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
فشار زندگی بهتر از فشار قلبه  آخه این لعنتی زبون نفهمه  انگار هوا کم آوردی اکسیژن کمه خی ...

بله درسته 

ولی اگه جفتش همزمان باشه چی ؟ اونموقع باید چیکار کرد ؟ 

راست میگی زبون نفهمه .... 

نمی دونم چیکارش میشه کرد .

بله درسته  ولی اگه جفتش همزمان باشه چی ؟ اونموقع باید چیکار کرد ؟  راست میگی زبون نفهمه ...

از منم جفتشه هیچی نشستم نگاه میکنم به حال خودم زار میزنم😂

و واقعا نمیدونم چیکار باید کرد 

میشه ازتون یه خواهشی کنم تاپیک آخرم رو بخونید و نظر بدید 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
از منم جفتشه هیچی نشستم نگاه میکنم به حال خودم زار میزنم😂 و واقعا نمیدونم چیکار باید کرد  می ...

پس منم برم زار بزنم 😣😂

عیبیییییی فکر میکردم از شرایط من بدتر دیگه نیست .

بله الان میرم ببینم چی شده 😅

پس منم برم زار بزنم 😣😂 عیبیییییی فکر میکردم از شرایط من بدتر دیگه نیست . بله الان میرم ...

زار بزنید مگه چشه

نه تنها نیستید

این تاپیک همش نیست که... یه بخشی از مصائب و مشکلات ما

خسته ام خیلی

زار بزنید مگه چشه نه تنها نیستید این تاپیک همش نیست که... یه بخشی از مصائب و مشکلات ما خسته ام خی ...

نمی‌دونم آخه چی بگم اگه بخوام زار بزنم باید داعم در زار زدن باشم . 

امیدوارم شما حداقلش مثل من نباشید .

نمی‌دونم آخه چی بگم اگه بخوام زار بزنم باید داعم در زار زدن باشم .  امیدوارم شما حداقلش مثل من ...

مگر دشمن کند این ها که من با جان خود کردم

کار من از گریه گذشته  اینقدر بعضا گریه میکنم که چشام الان واقعا میسوزه و نمیتونم اشک بریزم معدم عصبی شده با کوچکترین تنشی حالم بد میشه استرس میگیرم چیزی نمیتونم بخورم  

مگر دشمن کند این ها که من با جان خود کردم کار من از گریه گذشته   اینقدر بعضا گریه میکنم که چش ...

خوشبحال دخترا حداقل میتونن گریه کنن 😕

ولی خودتو اذیت نکن 

واقعا حیفه که آرامشت رو بهم بریزی

خوشبحال دخترا حداقل میتونن گریه کنن 😕 ولی خودتو اذیت نکن  واقعا حیفه که آرامشت رو بهم بری ...

پسرا هم میتونن.... سختش نکنید برای خودتون

بهم ریخته خیلی وقته ارامشی نبوده اصلا باید دنبالش بگردم

پسرا هم میتونن.... سختش نکنید برای خودتون بهم ریخته خیلی وقته ارامشی نبوده اصلا باید دنبالش بگردم

گریه کردنم هم برام سخت شده می‌دونی یه حالتی شدم که دیگه هیچی برام مهم نیست . 

دیگه از هیچی نمی‌ترسم . یادمه بچه که بودم از خیلی چیزا میترسیدم الان که به خودم نگاه میکنم هیچی نیست که ازش بترسم حتی از مردن .

خیلی خوشحالم که این حرفو میزنی و میخوای بری دنبال آرامشت 

گریه کردنم هم برام سخت شده می‌دونی یه حالتی شدم که دیگه هیچی برام مهم نیست .  دیگه از هیچی نمی ...

نه نمیدونم چجوری باید برم دنبال ارامشم منظورم این بود ارامشی نبوده که بخواد بهم بریزه

من همان کودک بی منطق بازی گوشم

و تو ای مرگ همان بازی شیرین منی 

کاش میشد تو را نرم در اغوش کشم 

چو عروسک به بغل گیرم و من ناز کشم

وه چه لذت ببرم چون تو در آغوش منی این یکی از خط خطی های خودمه با حرفتون یادش افتادم آره میفهمم گاهی وقتا ادم بی حس میشه من اینجور وقتا از خودم میترسم

نه نمیدونم چجوری باید برم دنبال ارامشم منظورم این بود ارامشی نبوده که بخواد بهم بریزه من همان کودک ...

آهان 

میفهمم 

چقدر خوب بود این نوشتتون واقعا به دلم نشست 

کپیش کردم تو یاداشت های 😄 دمت گرم 

معلومه ذهن خلاقی داری 

....☘️

آهان  میفهمم  چقدر خوب بود این نوشتتون واقعا به دلم نشست  کپیش کردم تو یاداشت ه ...

واقعا؟ لطف دارین اینقدرا هم لایق تعریف نبود علاقه دارم گاها دلم بگیره یا تو حال و هواش باشم یه خط خطی میکنم برای دل خودم