2789
عنوان

خودکشی/:

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 31 پست
بخاطر اینکه دوست پسرت رفته میخوای خودت بکشی اصلا کشتی رفتی اون داره با دختره زندگی میکنه اصلا به فکر ...

نامزدم بود دوست پسرم نبود/:

اینقدر پرو زنگ زد دیروز میگف من زن و بچه هم داشته باشم بازم تورو میگیرم سرکلش پیدا شد باز حالمو داغون کرد

زندگی باید کرد ولی الان چیکار باید کنم من چقدر بدبختم یه ماه دیگه هم کنکوره😭😭

بازم به درک.باورت نمیشه وقتی توش هستی فکر میکنی خودتی و بس.بزرگتر که میشی سالها که میگذره به این روزا و غم و غصه خوردنای خودت میخندی میگی چقدر ساده بودم.زمان خودش مرهم همه درذاست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا مطمئن باش دوباره یه روزی یه جایی یه کسی رو میبینی که عاشقش شدی  ولی هیچ وقت به کسی اعتماد ...

آخه مشکل اینجا آدم خیانت کاری نبود نامزدم بود خانوادش از اونایی هستن کار به همه چی دارن بعد از اینایی هستن میان میتپن سرت خودش هم اسنپ کار میکرد هی میگفتم کار نمیکنی سر اون خودم تموم کردم وگرنه میگف میخوای یه ماه از جلو چشات برم تموم نکن گریه میکرد ولی من گوش نکردم هی بحث و دعوامون میشد فوش میداد گفتم این سریع هم ببخشم دوباره همون میشی الان با این دختره میبینی شانس داشت همه کار کرد/:

نامزدم بود دوست پسرم نبود/: اینقدر پرو زنگ زد دیروز میگف من زن و بچه هم داشته باشم بازم تورو میگیرم ...

اون اگر شمارو میخواست از اول می‌گرفت گولت میزنه ساده نشو جوابش نده بچسب به کنکورت که آیند شما با همینه 

آخه مشکل اینجا آدم خیانت کاری نبود نامزدم بود خانوادش از اونایی هستن کار به همه چی دارن بعد از اینای ...

عزیزم اصلا سنت کمه

جایی سخته ولی وقتی سنت کمه اونقدر احساساتت زیاده مه فکر میکنی دنیا تموم شد دیگه اون گه زد به همه زندگیم

واقعا وقتش نیست خمون بهتر که رفته 

خوب شد شناختیش که چه آدم ضعیفیه

فقط یه تجربه بود برات 

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩

چند صباح دیگه که تو کنکو رتبه خوب بیاری و وارد محیط کار خوب بشی عمرا همچین ادمی رو اجازه نمیدی بخودت ک به یاد بیاریش انرژی ک داری صرف خودکشی میذاری بذار رو موفقییتت ببین چجوری قوی میشی کاری کن پسره روزی صد بار بگه چ غلطی بود کردم  

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
عزیزم اصلا سنت کمه جایی سخته ولی وقتی سنت کمه اونقدر احساساتت زیاده مه فکر میکنی دنیا تموم شد دیگه ...

بخاطر اون حرومزاده الان قرص اعصاب میخورم من نمیخوردم😭داره دیوونم میکنه خاک شد تو سرم هیچ وقت نمیبخشمش ایشالا زندگی خوبی نخواهد داشت با این کارایی که سرمن اوارد

چند صباح دیگه که تو کنکو رتبه خوب بیاری و وارد محیط کار خوب بشی عمرا همچین ادمی رو اجازه نمیدی بخودت ...

آره همین فقط با پیشرفت کردنم مگه به غلط کردن بیوفته

رفته دختر ۱۶ ساله رو گرفته به دختره گفته عشقم پول پرست بود طلا میخواست دختره هم شنیده گفته طلا نمیخوام بدون کار قبولت دارم چی کلش داغه بعدا می‌فهمه چه غلطی کرده 

بخاطر اون حرومزاده الان قرص اعصاب میخورم من نمیخوردم😭داره دیوونم میکنه خاک شد تو سرم هیچ وقت نمیبخش ...

منم قرص اعصاب میخورم ولی به خاطر کنکور

تو تنها نیستی تو این شرایط ها 

راحت میتونم بگم نصف آدما این شرایط جدایی رو حتما تجربه کردن 

به این فکر نکن که کی اومد و چیکار کرد که تو قرص اعصاب میخوری

داروهاتو میخوری تا کمکت کنه احساساتتو کنترل کنی همین!

اصلا نه نفرینش کن نه ارزوی خوشبختی هیچی

فک کن یکی اومد بهت باد بده وابسته نشی 

منم قرص اعصاب میخورم ولی به خاطر کنکور تو تنها نیستی تو این شرایط ها  راحت میتونم بگم نصف آدم ...

بدترین ضربه هارو از این خوردم ببین کاری کرد من اینقدر گریه میکردم بخاطرش التماس میکردم جیغ میزدم میومد خوشحال میشدم فقط میگفتم نره بخاطر همینه الان دارم زجر میکشم بخاطر چه سگی این همه گریه کردم به خودشم گفتم به فامیل ها هم گفتم هی اشکم در میاوارد هی آرامش رو ازم گرفت یکی بیاد زندگیم فقط دوسش داشته باشم نمیخوام وابسته اون آدم باشم نمیخوام تو سر خور باشم درس عبرت شد برام اون از این آدمایی بود که میگف حرف حرف من باشه یا خانوادش بعد تازه هی دعا اینا زیاد میکرد شاید آب دعا داده بود دهنم هر کاری میخواد مطیعش باشم چون موقع تموم شد هم میگف بریم پیش دعا نویس یا تموم شد زنگ زد به فالگیر چه آدمای پیدا میشه 

آره همین فقط با پیشرفت کردنم مگه به غلط کردن بیوفته رفته دختر ۱۶ ساله رو گرفته به دختره گفته عشقم پ ...

خودت میگی ۱۶ ساله اخه ادم تو ۱۶ سالگی چ درکی داره ادم عزیزش هم ک میمیره دور از جون البته ۴۰ روز عزاداری میکنه ب درک ک رفته خودکشی کنی فردا پسرع فیگو میگیره ک نرفتم بگیرمش بخاطره من خودکشی کرد ارزش خودت رو حفظ کن بذار اون روزی صد بار بمیره ک ترکت کرد و رفت بخودت بیا و خودتو جمع و جور کن این ب ازدواج میرسید ۶ ماه بعد طلاق بود 

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
بدترین ضربه هارو از این خوردم ببین کاری کرد من اینقدر گریه میکردم بخاطرش التماس میکردم جیغ میزدم میو ...

اووو پس برو خداتو شکر کن از یه خاندان سلیطه نجات پیدا کردی 

اگه باهاش ادامه میدادی حالت خیلییی بدتر میشد 

تو که علم غیب نداری ببینی کی خوبه کی بد 

امتحانی وارد یه رابطه شدی و دیدی اون آدم در حد تو نبوده 

رفته خب چه بهتر 

تو یه تجربه داری که برای سال های آینده میتونی ازش استفاده کنی

دیگه ارزش گریه و عذاب دادن خودتو ازین به بعد نداره 

تو گریه هاتو کردی تموم شد دیگه

خودت میگی ۱۶ ساله اخه ادم تو ۱۶ سالگی چ درکی داره ادم عزیزش هم ک میمیره دور از جون البته ۴۰ روز عزاد ...

بمن دیروز گف ۱۶ سالشه خیلی عقل داره ذاتش خوبه برام تولد گرفته میخواد یه جور دل منو به دست بیاره گفته تو چادر هم بات زندگی میکنم