2789
عنوان

خودکشی/:

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 31 پست
اووو پس برو خداتو شکر کن از یه خاندان سلیطه نجات پیدا کردی  اگه باهاش ادامه میدادی حالت خیلییی ...

بعضی وقتا گریه میکنم ولی فکر داغونم می‌کنه نه می‌زاره به درسم برسم نه کار خونه خاله حرومزادش هم میگف اونم اشکش در اومده گفتم من بیشتر در اومده اون یبار در اومده بعد گفتم عشقش فیک بود سریع نامزدی کرد میگف عشق توم فیک بود گفتم ن والا نبود فامیل ها هم ماشالا فضول اشتباه کردم نامزدی کردم هی میگن باش بیرون رفتی چی چی انگار جرم کردم کسی عاشق باشه نامزدی نمیکنه سریع بعد سه ماه بعد تازه میگف هیچ وقت فراموش نمیشی فقط زندگی میکنم همین اره تو رفتی پیج دختره هی صبح تا شب باش حرف میزنی بعد من چرا مثل سگ باید عذاب وجدان بگیرم میگم دختر آسیب میبینه روحیش لطیفه/: میگن من بی احساسم اره مشخصه کاش واقعا به یه ورم بود همه چی

بعضی وقتا گریه میکنم ولی فکر داغونم می‌کنه نه می‌زاره به درسم برسم نه کار خونه خاله حرومزادش هم میگف ...

اینقدر پرو بود میگف دو سال تموم اعصاب خرابی آرامش نداشتم کار هم میکردم نمیدونستی پول چطور جمع کنیم میگف بهتر تموم شد بعد میگف باید من ترو به دست بیارم اگه قسمت هم باشیم عشقم بودی روانی طرف میگف میام تهران هی یاد تو میوفتم گفتم بهتر حالم ازت بهم میخوره جایگزین اواردی حالم از هرچی پسره بهم میخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.