2789
عنوان

خودکشی/:

201 بازدید | 31 پست

سلام حالم خیلی بده حدود دو هفته اینجوری شدم فکر خودکشی به ذهنم رسیده چون نامزدی بهم زدم حالم خیلی بده اونم رف زن گرف ینی فکرایی میاد تو سرم میگم سو استفاده از من کرد تروخدا چیکار کنم حالم بده کنکور دارم🥲🥲همش خاطرات میاد جلو چشام بسه دیگ دیونه شدم همش فکر فکر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم کنکور دارم 

و به خاطر کنکور حالم به شدت بده 

ولی اگه نامزد داشتم و به هم میخورد به یه ورمم نبود شکیرا با شکیرا بودنش پیکه بهش خیانت کرده بلند شده دوباره:/

الانم برو به فکر خودت باش 

فکر پسررم از مغزت بیرون کن 

تحفه بوده مگه؟

گور باباش

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩
نامزد بودی رفت زن گرفته 

دوست پسرش بودع

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

رفته پی لیاقتش مگه آدم عاقل بخاطریه عوضی خودکشی میکنه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

به درک که رفت انگاری ۴۰ سالشه غصه میخوره.اینا رو بزار پای قویتر شدن خودت و بس.مشکلات و دردای ما آدما گرفتاریها همه تو رو نمی‌کشند قوی ترت میکنند.واقع بین تر میشی.خود آگاه تر میشی جانم.سالم و موفق باشی.قوی و منسجم به زندگیت ادامه بده.زندگی باید کرد.

بخاطر اینکه دوست پسرت رفته میخوای خودت بکشی اصلا کشتی رفتی اون داره با دختره زندگی میکنه اصلا به فکر یاد شماهم نیست به جای خودکشی سعی کن گول پسرا نخوری زندگیت از نو بساز به درس آینده باش نه مردای این دور زمونه که هیچ ارزشی ندارن 

منم کنکور دارم  و به خاطر کنکور حالم به شدت بده  ولی اگه نامزد داشتم و به هم میخورد به ی ...

تحفه نبود والا گناه من فقط دوست داشتن و عاشق شدن بود هیچ وقت فکر نکنم دیگه کسیو دوست داشته باشم عاشق شم🥲🥲اونم خیلی منو دوست داشت😭

نه نامزد 

عه

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
به درک که رفت انگاری ۴۰ سالشه غصه میخوره.اینا رو بزار پای قویتر شدن خودت و بس.مشکلات و دردای ما آدما ...

زندگی باید کرد ولی الان چیکار باید کنم من چقدر بدبختم یه ماه دیگه هم کنکوره😭😭

تحفه نبود والا گناه من فقط دوست داشتن و عاشق شدن بود هیچ وقت فکر نکنم دیگه کسیو دوست داشته باشم عاشق ...

چرا مطمئن باش دوباره یه روزی یه جایی یه کسی رو میبینی که عاشقش شدی 

ولی هیچ وقت به کسی اعتماد نکن 

از هیچ کس هیچ توقعی نداشته باش

روزی که بفهمی فقط خودتی که تو رو دوست داره و بهت پشت نمیکنه 

همهههههه ی آدمای اطرافت ممکنه یه روزی برن 

ممکنه اون دوباره  به دختری که الان رفته سمتش هم خیانت کنه 

پس هیچوقت از هیچ آدمی تو ذهنت فرشته نساز 

تحفه نبود والا گناه من فقط دوست داشتن و عاشق شدن بود هیچ وقت فکر نکنم دیگه کسیو دوست داشته باشم عاشق ...

چرا مطمئن باش دوباره یه روزی یه جایی یه کسی رو میبینی که عاشقش شدی 

ولی هیچ وقت به کسی اعتماد نکن 

از هیچ کس هیچ توقعی نداشته باش

روزی که بفهمی فقط خودتی که تو رو دوست داره و بهت پشت نمیکنه دیگه اینا برات مهم نیست

همهههههه ی آدمای اطرافت ممکنه یه روزی برن 

ممکنه اون دوباره  به دختری که الان رفته سمتش هم خیانت کنه 

پس هیچوقت از هیچ آدمی تو ذهنت فرشته نساز