2777
2789

منم لایک کنید کسی دستور گذاشت

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برنج ابکش شده،لوبیا چشم بلبلی،باقلا،شوید گوشت‌چرخ شده با پیاز و ادویه زیره هم میزنی 

این از موادش 

برگ های انگورم میشوری یه قابلمه اب جوش میزاری کنار دستت مینداز داخل قابلمه بعد شروع به پیچیدن میکنی 

کف زود پز تو روغن بریز سیب زمینی حلقه کن بچین 

بعد دلمه ها رو بچین ما ترش دوست داریم روغن میزنیم ب دلمه ها 

روشم یه استکان ابغوره و اب میزنی 

میزاری بپزه با شعله خیلیییی کم

...‌

کامنتای این تاپیک خدا میشه

مامان من عالی بلده

من از مادرشوهرم یاد گرفتم

کشمش کم بریز

کجایی هستی؟

دلمه برگ مو یا برگ کلم؟

ماله من همیشه وا میره

درشو نذار

در نهایت هم یه نفر شاااااید بصورت کاملا نامفهدم یه رسپی بذاره😂😂😂😂

یک پیمانه برنج نیم دانه 

یک پیمانه لپه 

سبزی نعناع ریخان مرزه شوید و کمی گشنیز در حد ۳۰۰ گرم اینا 

ماست یه کاسه کوچیک 

چرخ کرده 

پیاز 

لپه و برنج و میزاری میپزه 

بعد پیازداغ فراوون با چرخ کرده سرخ میکنی و ادویه هم زردچوبه و فلفل میزنی و هر موقع کامل سرخ شد زیرشو خاموش میکنی و همه مواد و که گفتم قاطی می کنی و میچی و دوباره میزاری دم میمشه و تمام 

هر چقدر ماستش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه 

من پیازو رنده میکنم گوشت چرخ کرده رو تفت میدم باهاش، ادویه و نمک و رب میزنم بعد سبزی دلمه رو اضافه میکنم بعد برنج شسته شده رو قاطیش میکنم. بعد کف قابلمه رو چرب میکنم پیاز و فلفل دلمه و گوجه حلقه شده کف فابلمه میندازم. بعد یه ردیف برگ پر میکنم میچینم بعد یه فلفل دلمه و یه گوجه و یه پیازو خالی میکنم پر میکنم میذارم بعدم با برگ قابلمه رو پر میکنم اگه گوجه سبزم باشه لابه لاش میچینم. بعد یه در قابلمه کوچیکتر که بره روی برگارو بگیره میذارم بعد آب جوش میریزم تا جایی که یه بند انگشت بالای برگا باشه بعدم در خود قابلمه رو میذارم و دم میکنم لپه و اینا دوست ندارم تو دلمه اینطوری خیلی خوشمزه میشه عطر فلفل دلمه هم میپیچه عالی میشه

من لپه رو میپزم 

برنج آبکش شده نیم پز 

گوشت چرخ کرده با پیاز سرخ شده 

حالا همه قاطی با زرشک و جعفری و ۱ ق شکر ۲ ق سرکه رب تفت میدم 

بع میپیچم میچینم ته قابلمه یه ل آبجوش دو ق آبلیمو میذارم رو گاز تا جا بیفته

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

مواد لازم لپه پخته یه پیمانه دونه برنج خیس شده  نصف پیمانه  سبزی دلمه پیاز سرخ شده  نمک فلفل رب انار ۱ ق غ  فلفل دلمه بادمجون دلمه گوجه درشت .مواد بالا رو قاطی میکنی داخل فلفل بادمجون گوجه میریزی .

سس دلمه شامل پیاز داغ رب اب نمک زرو چوبه سبزی ترخون و مرزه  اماده میکنی .فلفل و بادمجون و گوجه پر شده رو ته قابلمه میچینی و اروم از کنار قابلمه سس رو تا نصف موار میریزی و با سعله متوسط میپزی نون جان.