2777
2789
خب شما مدلی که تو شهر خودتون درست می کنین رو بگین

برگ مو ها رو چند دقیقه می جوشونیم تا نرم شه. له پخته شده و برنج نرم آبکش کرده و گوشت چرخ کرده سرخ شده رو با هم مخلوط می کنیم و یه کم رب انلر بهش اضاف می کنیم و تو برگ مو می پیچیم. تو قابلمه هم رب انار رقیق کرده می ریزیم و می ذاریم 1 ساعت دم بکشه و بپزه. جمعه درست کردیم جاتون سبز  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری بای بچیچیم وسط برگ ک باز نشه،،چقد برگ رو بپزیم قبلش،،،یا باید مواد رو وسط برگ خام بپیچیم؟؟

برگ رو باید یه کم قبلش بپزی تا نرم شه. مواد رو پایین برگ اونجا که شاخه داره بذار ( شاخه رو کاملا با قیچی کوتاه کن) بعد دو بغل برگ رو برگردون رو مواد و بعد لولش کن

برگ رو باید یه کم قبلش بپزی تا نرم شه. مواد رو پایین برگ اونجا که شاخه داره بذار ( شاخه رو کاملا با ...

ممنون عزیزم،،حتما درست میکنم،،،،من فقط مواد پیتزا گزاشتم تو دلمه سبز تو اب و رب گوجه پختم،،،دلمه برگ مو درس نکردم

ممنون عزیزم،،حتما درست میکنم،،،،من فقط مواد پیتزا گزاشتم تو دلمه سبز تو اب و رب گوجه پختم،،،دلمه برگ ...

من سالی یه بار همون اولی که برگا تازه در می یان و نازکن درست می کنم. خوشمزس. نوش جانتون