2777
2789
دلمه برگ مو

مواد داخلش :گوشت چرخ کرده ،لپه ،برنج شکسته ،زرشک ،گردو 

برگ اول مثل برنج آبکش میکنم

بعد هم سس گوجه یا سس انار هر کدوم دوست داری میتونی بریزی داخلش بعد هم بزار دم بکشه 

آنها میتوانند تمام گل ها را بچینند ،اما نمیتوانند نزدیک شدن بهار را متوقف کنند ،ایرانم تسلیت 🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک پیمانه برنج نیم دانه  یک پیمانه لپه  سبزی نعناع ریخان مرزه شوید و کمی گشنیز در ...

دستور شما خوشمزه میشه

چون ی بار با همین ترکیب خونه دوستم خوردم ، طعمش عجیب تو ذهنم مونده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

موادش

(گوشت چرخ کرده پیاز گردو سبزی مخصوص لپه)

اگه دوست داشتی میتونی کشمش یا زرشک اضافه کنی 

رب_رب انار_ابغوره

کلم برگ

اول پیاز رو سرخ کن سبک شد گوشت رو اضافه کن قشنگ بزار سرخ شه ادویه ها رو اضافه کن بعدش اگه دوست داشتی کشمش یا زرشک 

کلم رو سعی کن اون ساقه شو قشنگ دراری بریز تو ابجوش بزار برگاش نرم شن ۷ دقیقه کافیه ولی بستگی به کلم داره هر وقت حس کردی نرمه و نمیشکنه و در حد له شدن نیست دربیار بزار اب بچکونه

لپه نیم پز رو با برنج ابکش کن بعدش با مواد قاطی کن حالا دیگه بپیچ ته قابلمه یه ذره روغن و اب بریز وقتی که چیدی بزار یه ۱ ساعت بگذره اونوقت سس رو اماده کن میتونی اول رب رو با روغن تفت بدی بعدس اب و یکم رب انار و نمک اضافه کنی سس هم طوری باشه کل دلمه ها رو در بربگیره سعی کن غلیظ باشه

کامنتای این تاپیک خدا میشه مامان من عالی بلده من از مادرشوهرم یاد گرفتم کشمش کم بریز کجایی هستی؟ ...

😂😂مامان من برنجو میریزه لای چنتا برگ مو درحدی ک دلنه هاش خیلی بزرگ میشه بعد بابام موقع خوردن اینارو باز میکنه کلا برگارو ک نمیخوره فقط برنجشو میخوره تازه حرفم میزنه ک این چه غذاییه پختی همون برنج خالی میپختی دیگ🤣🤣🤣

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من لپه رو میپزم  برنج آبکش شده نیم پز  گوشت چرخ کرده با پیاز سرخ شده  حالا همه قاط ...

روغن داغ هم باید تو قابلمه بریزی

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

موادش (گوشت چرخ کرده پیاز گردو سبزی مخصوص لپه) اگه دوست داشتی میتونی کشمش یا زرشک اضافه کنی  ...

یادم رعت سبزی رو میتونی یه تفت بدی با مواد میتونی تازه قاطی کنی هیچ فرقی نداره دلمه برگ مو هم همینجوریه

دستور شما خوشمزه میشه چون ی بار با همین ترکیب خونه دوستم خوردم ، طعمش عجیب تو ذهنم مونده

تبریزی و دستپختش😎 

حالا هر کی به نوعی که خورده عادت کرده ولی اصلش همیناست 

دلمه باید سبزی و ماستش زیاد باشه و صد البته پیازداغشم زیاد باشه