2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن دارم میگم کارشون بده منم قبلا مسلمون بودم نمیخوردم،الانم ورزشکارم😔😂

همسر منم باشگاه می‌ره ورزشکارها ولی میخوره ی وقتایی 😂😐

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

جالبه هیچکس راجب گناهش نمیگه😓

خب من گفتم اعتیاد وحشتناک میاره تو برخی افراد 

وقتی اعتیاد وحشتناک بیاره شخص اراده خودش هم نداشته باشه، کاری غیر از گناه انجام میده؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خب من گفتم اعتیاد وحشتناک میاره تو برخی افراد  وقتی اعتیاد وحشتناک بیاره شخص اراده خودش هم ...

شراب انقدر گناهش بزرگه که حتی باغی که انگورش رو تهیه میکنه هم شریکه در گناهش.

بعد ما با خوردنش حس روشنفکری داریم😬 بدبخت انسانیه که با خوردن خودشو روشنفکر بدونه

من خوردم ام میخوای بخوری ک صرفا کنجکاویت رفع شع بخور  ولی خیلللی کم

من داداشم رفته بود با دوستای پسرش خونه باغ اقوام یکی از دوستاش بعد تشنش بوده  نمی‌دونسته اون که تو بطری آب  بوده مشروب بوده ی کوچولو میخوره میگه خیلیی بدمزه بود حالم بد شد ( دوستاش بهش میگن مشروبه خودش اهل هیچی نیستا) 

گناه کبیرست حتی ی ذره . اگه ایشون بخوره شما هم توش سهم دارید 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

عزیزم . 

۱ - گناه کبیرست 

۲ مزشم اصلا فکر نمیکنم خوب باشه 

۳- من داداشم رفته بود با دوستای پسرش خونه باغ اقوام یکی از دوستاش بعد تشنش بوده  نمی‌دونسته اون که تو بطری آب  بوده مشروب بوده ی کوچولو میخوره میگه خیلیی بدمزه بود حالم بد شد ( دوستاش بهش میگن مشروبه خودش اهل هیچی نیستا) 

سعی کن فکرت رو به چیزای دیگه مشغول کنی 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

منم سیگار

منم دوست دارم 

لعنتیا تو محل کارم میکشن منم وسوسه میشم برم سمتش ولی جلو خودمو میگیرم🥴

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

من داداشم رفته بود با دوستای پسرش خونه باغ اقوام یکی از دوستاش بعد تشنش بوده  نمی‌دونسته اون که ...

درسته ولی

هرکس خودش می‌دونه و خودش 

این خانوم فقط چون من گفتم اگه کنجکاوی بخور اونم خیلی کم 

هیچ وقت نمیاد بخاطر حرف من چیزی ک خودش ام تو کامنت های قبلیش گفته بود رغبتی نداره و فقط صرفا کنجکاوه بخوره 

منم علاقه ای ندارم چیزیو ب کسی تحمیل کنم یا چون خودم یکی دوبار تجربه کردم ب کسی بقبولونم یا ملت و بدبخت کنم

اینو فک کنم خودشونم فهمیدن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

منم سیگار

من دوس داشتم سیگارو امتحان کنم

و کردم 

و کاش نمیکردم 

هیچ چیز لذت بخشی نداره

از من میشنوی بیخیالش شو 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

کاری که هم علم هم عقل و هم شرع ممنوعش کردن یعنی 

برا خودمون ارزش قائل باشیم و بهش حتی فکر هم نکنیم 

تا دلت بخواد انسان بی قید تو خیابونا ریختس چه خوبه که ما خاص باشیم و متعهد به یه سری چیزا