من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
شابد باورت نشه ولی چندساله سیگار میکشم هروقت خواستم تا یک هفته یک ماه نکشیدم،اصن اعتیاد نمیاره از رو ...
درسته ،البته برخی بدن ها فرق داره مثلا برای همین الکل و مشروب تحقیقاتی انجام دادند دیدند بعضی ها اعتیاد وحشتناک پیدا می کنند بعضی ها بار اول بدن شون پس می زنه
یا خودم یک بار اومدم قلیون کشیدم به حدی بدنم و ریه هام واکنش بدی نشون داد که دیگه دورش نرفتم
نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹