خانوما این در مورد همسایه ما هست و من کاری با بقیه خانوم های دیگه ندارم و قابل احترامن پس لطفا فقط در این مورد نظر بدین🙂🌹
یه همسایه داریم خانومه از شوهرشون جدا شدن و یه بچه دارن و سنشون بالای ۳۰ هست.
و تو محلمون دختر مجرد دم بخت زیاد داریم ولی هر خواستگاری میاد واسه هر دختری میاد این خانوم یه کاری میکنه بهم بخوره.
مثلا وقتی از همسایه ها تحقیق میکنن ایشون دروغ میگن در مورد دخترهای همسایه پشت سرشون حرف درمیارن.
یه کاری میکنن خواستگاره بره دیگه نیاد
یه سری قبل میگفت چرا پسر به این خوبی اومده خواستگاری دختر خانومه فلانی یعنی مگه منو نمیبینه حالا اون دختر ۲۳ سالشه اون اقا ۲۵ سالشه ایشون این وسط..😐🤦🏼♀️
خلاصه ایشون با مردهای همسایه هم رابطه دارن و از طریق اونا پول اجاره خونه ، خورد و خوراک ، خرید و مسافرتشو در میاره ماشین هم واسش خریدن و پز میده خودشم افتخار میکنه میگه ارزشم بالاس مردها واسم خرج میکنن حالا ما به اینش کار نداریم اما
..
دیروز اومده در خونمون به من گفت دخترهای مجرد شانس ندارن و بدبختن من که مطلقه هستم و زنم قیافه خوشگل تر و پخته ساخته تر از دختر مجرد
تجربه زندگی مشترک هم دارم بلدم چطوری مردهارو خام کنم
خونه دارم ماشین دارم یه پول مهریه خوبی هم گرفتم گذاشتم تو حسابم هر جا هم برم بگم از شوهرم جدا شدم مردها به من پیشنهاد میدن محدودیت دختر مجرد و ندارم
اخرشم با یک پوزخند منو نگاه کرد و گفت شما مجردها خواستگارهاتون و زنای متاهل شوهرهاشون چشمشون دنبال منه هر چقدرم به خودتون برسین..
واقعا همین حرفایی که این زنه گفته حقیقته؟