2821
2789
عنوان

خیلی لاغرم؟

201 بازدید | 31 پست

اول از همه بگم پسر. قدم ۱۷۱ وزنم ۶۰. استخون بندی ریز دارم  ینی ریزنقشم. مچ دستام اندازه قلم پا مرغه😂 بنظرتون باتوجه به قدم چاق کنم بهتر میشم؟از قد که شانس نیوردم دوس ندارم هیکلم عین بچه ها باشه. سر این موضوع با دوست دخترم کات کردم قشنگ اعتماد بنفسمو گرفته اخه من چه گناهی کردم ژنم خوب نیس😔 بعضی چیزا خب دست ادم نیس ولی معیاره

چندسالته؟! 

شاید بتونی برا قدت کاری بکنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اول اینکه مادامی که خودت، درمورد خودت اینجوری صحبت میکنی پس احازه میدی بقیه هم همین نظرو داشته باشن! 

اگر میخوای بری باشگاه یا لایف استایل سالمی داشته باشی، اول باید برای خودت، چون خودت خودتو دوس داری بری نه صرفا برای. اینکه دوس دختر پیدا کنی! 

اگر بنا بر این باشه که رابطه بر پایه همچین چیزایی خراب شه، بهتره که خراب شه. 

نمیگم ظاهر مهم نیست، هست ولی این مقدار از ظاهر بینی‌که دیده و شناخته وارد رابطه شده و بعد ول کرده رفته یعنی چندان بلوغ فکری نبوده این وسط. 

اگر حال خودت با باشگاه رفتن بهتره، برو ولی هرگز کسی حق نداره با چیز هایی که دست خود ادم نیست کسیو تحقیر کنه! 

به همون دوست دخترت اگه میگفتی وای چقدر چاق شدی..چقدر ناراحت میشد؟! اینم دقیقا همونه