2821
2789
عنوان

خیلی لاغرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 31 پست
الان میخوایی ادعا کنی که اصلا قد برات معیار نیس؟

اره ۱۷۱ خوبه دیگه...من مردای اطرافم همه همین قدن.خودمم۱۵۹هستم خیلی هم خوبه.کسی ک قدش از شما کوتاه تر باشه و یا هم قد باشین چه عیبی داره..عزیزم آدم حسابی ب پستت نخورده هنوز.. چند سالته 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منظورم 60 کیلو لاغره برای دختر تا چه برسه پسر 75 برای دختر تپل حساب میشه 

اخه قدمم کوتاهه هیچیم عین پسرا نیس حالا برعکس خواهرام پر مو، ابرو بهم چسبیده ، بلند قد هعی جاهامون فک کنم برعکس شده

شما باید دختری با جسه ریز انتخاب کنی از ۱۵۹تا ۱۶۰ مناسبن از ۱۶۰ به بالا اعتماد به نفستو میگیره

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
اخه قدمم کوتاهه هیچیم عین پسرا نیس حالا برعکس خواهرام پر مو، ابرو بهم چسبیده ، بلند قد هعی جاهامون ف ...

چونکه لاغریه قدت بیشتر تو چشمه

اگه بدنت عضله ای بشه و بزرگ قدت کمتر تو چشمه

گفتی مثل دختری مگه ریشت کم پشته؟ 

اگه بور و سفیدی اشکال نداره تو سن کم اونا موی کمتری دارن

اره ۱۷۱ خوبه دیگه...من مردای اطرافم همه همین قدن.خودمم۱۵۹هستم خیلی هم خوبه.کسی ک قدش از شما کوتاه تر ...

۲۰ سالمه. دوتامون هم قد بودیم تقریبا. قد برا ار دختری مهمه الکی انکار نکنید

اینا از همشون بدترن با ۱۹۰ ایی ها میگردن هرکیو که دیدم

نه دیگه اینجوریام نیست من قدم ۱۶۸ شوهرم ۱۷۵

من کنارش راه میرم حس میکنم بلند ترم بعد اذیت میشم😂😂ولی توی عکسا کاملا معلوم همسرم بلندترن

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
نه دیگه اینجوریام نیست من قدم ۱۶۸ شوهرم ۱۷۵ من کنارش راه میرم حس میکنم بلند ترم بعد اذیت میشم😂😂ول ...

برا دوستی گفتم همسری رو نظری ندارم خب شاید به خاطر موقعیتش رفتی که اون ۱۹۰ ایی نداره

۲۰ از ۱۹ سالگی به فکرش بودم بی فایدس من بلوغ زود راس گرفتم از ۱۴ سالگی همینه قدم

طب سنتی رو امتحان کردی؟! 

میدونستی تا 23 سالگی جا داری برا قد؟! 

فقط باید تصورتو عوض کنی 

یسری بادکش و حجامت خاص داره 

اگه طرفت کاربلد باشه میتونی تا 10 سانتم قد بکشی 

امتحانش کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
برا دوستی گفتم همسری رو نظری ندارم خب شاید به خاطر موقعیتش رفتی که اون ۱۹۰ ایی نداره

ولی خب از نظر وزنی خیلی لاغر نیستی 

تقریبا مردا همه شون تو همین رنج و نن معمولا 

منم شوهرم قدش 185 عه ولی وزنش 65 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ولی خب از نظر وزنی خیلی لاغر نیستی  تقریبا مردا همه شون تو همین رنج و نن معمولا  منم شوه ...

من نباشم ولی شوهرت باتوجه به قدش لاغره بنظرم بره باشگاه هیکل خوبی میتونه با این قدش بسازه. البته ژن چاقی هم باید داشته باشی بعضیا مثل خودم هرچی میخورن چاق نمیشن. انگار که اصلا هیچی نخوردی