2777
2789
سلام عشقم  این مورد در حیطه ی من نیست  ایلا استاده  🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻😆😆😆

عه وااااا شکست عخشی قولدم 👈👉🤕

دکتر جوننننن🥲

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام عشقم  این مورد در حیطه ی من نیست  ایلا استاده  🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻😆😆😆

بری دکتر همشون بلا استثنا میگن که از اعصابته 

حالذ پیش منم هر کی بیاد بلا استثنا میگم که از کمبود ویتامین و تغذیست😂🐛

مسخره نکن منو😡😡😡😡🗡🗡🗡🗡🗡🗡👺🗡👺🗡👺🗡👺

ایششششش

اول صبحیییی چی چیه مخسله 👈👉بَده دوست دالم

حالا یچی بگم شتکم نکونیا👈👉

رفته بودم نی نی تماس با ما.گفتم کاربر خیلی خوبیه کلی اطلاعات درمانی و روش داره.نمیشه تو تاپیکا که بهش نیاز دارن تگشون کرد.کاربر کاربردی هستن 

دیگه کم باقی بود موهامو بکنم براشون 😁

دیدن این سیریش کیه اول اینو راهی کنیم بره فقط 🤌😆

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

بری دکتر همشون بلا استثنا میگن که از اعصابته  حالذ پیش منم هر کی بیاد بلا استثنا میگم که از ...

ببخشید دکتر جون ۲👈👉اسم ویتامین لفا ؟؟

من یروز عصبی نشم به خودم شک میکنم 🤌😁

@اتوبان

عه واااا آبی نشد 

ولی تگ شدم 👈👉چه سایت پیشرفته ای 🖖😌