2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پسرمم هوس کرده بود مدام میگفت  از اونجایی که اون بار یه اثر هنری خلق کرده بودم دلم ...

اووووووف 

یه لقمه ی گنده با بربری داغ بگیر نوش جان کن جای من 

قیماقش بیشتر باشه 

عسلم ازش بچکه 😆😆😆😆😆😆

نخی سرشیر بیا خودم بلات بخلم لذت برررررر🤌

سلام 

عخش مانا صبحت بخیر 

دلم سرشیر خواست 😋

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

سلام عشقمممم چه سحرخیز شدی همش برا تووو من دوس ندالم

دیشب تا پنج صبح خوابم نبرد

الانم آلارم گذاشتم پاشم 

وااای راست میگوییییی😍😍😍

براش سرو گردن میشکنم 😁😁😁

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

اووووووف  یه لقمه ی گنده با بربری داغ بگیر نوش جان کن جای من  قیماقش بیشتر باشه  ع ...

سلام عشقی خودممممم 😍😍صبحت بخیر-

دکتر جونم 👈👉

گردنم بعضی وقتا به مدت چندثانیه یهو میگیره یه تق میزنه 

چه مرگمه؟؟👈👉

دیشب تا پنج صبح خوابم نبرد الانم آلارم گذاشتم پاشم  وااای راست میگوییییی😍😍😍 براش سرو گ ...

وااای منم دیشب تواتاق خوابیده بودم گررررم بود شصتا پشه نیشم زد مقاومت میکردم بخوابم

نشدددد پاشدم رفتم سالن بیهوش شدم ولی از ۸ بلکه زودتر بیدارم

حتما لباس کم پوشیدی سرما خورده  این روزا هوا سرده

خب خب 

سلام آیلا خانِم 

صبح عالی متعالی 

💕😍😍

وااای منم دیشب تواتاق خوابیده بودم گررررم بود شصتا پشه نیشم زد مقاومت میکردم بخوابم نشدددد پاشدم رف ...

خیلی بد خواب شدن بده

انگار داشتن.شکنجه ام میکردن 

وااای پشششششهههه.فقط مزیت آپارتمانی بودنم اینه پشه نداله 🥴تو ویلایی .عاصی بودم تا صبح میخاروندم