2789
دیشب پیشش بوتم 🥹 بگم عین قرص ماه شده دروغ نگفتم  ( چشام کف پاش) لپاششش خووودااااا فقط-تو پا ...

اوخییی شیرین

امروز منم یه ایسان دیدم موفرررفری شیرین دل همه رو برده بود

کلا برنامه هات همش با ایسانه😆😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووف این هندونه ها رو دوس دارم😄😁

ایششششش 😁😆

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

جن های زینب چاق کننده هستن تا اومدن سمت من من چاق شدم زینب لاغر👺

نهال اسمت قشنگ منو یاد دروغم میندازه 😆

یبار یه پسر دوستِ دوستم بود تو یونی 

بعدش دوستش کنارش بود 

گفتش اسم شما چیه 

یه نیشگون دوستمو گرفتم 

درجا گفتم نهال 😁حالا چتو به ذهنم رسید خدا عالمه 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نهال اسمت قشنگ منو یاد دروغم میندازه 😆 یبار یه پسر دوستِ دوستم بود تو یونی  بعدش دوستش کنارش ...

👺 واقعا چرا گفتی نهال ؟

نکنه من تو ذهنت پررنگم سریع لو بده👺😹😾

تراپی؟ نه ممنون، از واقعیت فرار میکنم!

👺 واقعا چرا گفتی نهال ؟ نکنه من تو ذهنت پررنگم سریع لو بده👺😹😾

نهااااااااللللللللل 

تورو ۶سال پیش چوتوووووو میشماختم 

خوووو اسمت خشنگه تو ذهنم اومد👈👉

اتفاقا گفت چه اسم قشنگی 🤌😆

الان لووووو بدم آله 👈👉بهت چش دالم 

نهااااااااللللللللل  تورو ۶سال پیش چوتوووووو میشماختم  خوووو اسمت خشنگه تو ذهنم اومد👈👉 ...

👺👺👺😹 ببین قدرت جذبت بالاست  😹👺👺👺

تراپی؟ نه ممنون، از واقعیت فرار میکنم!

👺👺👺😹 ببین قدرت جذبت بالاست  😹👺👺👺

انگار قدرت جذب اسمت بالاساااااا👈👉🤌😆

نه خدایی 

از مدیسا و توهوو و ببین و وفا  حس خوبی میگیرممم 

😘🦋🫂💕

@narngk122   هر روز کیک و ساندویج بعد انتظار هم نداشتی چاق نشی😰 مگه تو ملیحی که چاق نشی🧑‍🦯

ساندویچ ن  ولی بی اشتها بدون یه مدت پیش مثلا دیگه ضعف میکردم میفتادم چی میخوردم‌. رانی ابمیوه شربت یخ دربهشت بیرونی بستنی:/ 

و از همه بدتر هر وقت دیگه برم سمت غذا کیک میخوردم 

قشنگ یه ۵ کیلویی اضافه شدم تو این دو سه هفته ن به لاغری یه ماه پیشم ن به چاقی الانم