2777
2789
دیشب پیشش بوتم 🥹 بگم عین قرص ماه شده دروغ نگفتم  ( چشام کف پاش) لپاششش خووودااااا فقط-تو پا ...

اوخییی شیرین

امروز منم یه ایسان دیدم موفرررفری شیرین دل همه رو برده بود

کلا برنامه هات همش با ایسانه😆😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوووف این هندونه ها رو دوس دارم😄😁

ایششششش 😁😆

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

جن های زینب چاق کننده هستن تا اومدن سمت من من چاق شدم زینب لاغر👺

نهال اسمت قشنگ منو یاد دروغم میندازه 😆

یبار یه پسر دوستِ دوستم بود تو یونی 

بعدش دوستش کنارش بود 

گفتش اسم شما چیه 

یه نیشگون دوستمو گرفتم 

درجا گفتم نهال 😁حالا چتو به ذهنم رسید خدا عالمه 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

نهال اسمت قشنگ منو یاد دروغم میندازه 😆 یبار یه پسر دوستِ دوستم بود تو یونی  بعدش دوستش کنارش ...

👺 واقعا چرا گفتی نهال ؟

نکنه من تو ذهنت پررنگم سریع لو بده👺😹😾

تراپی؟ نه ممنون، از واقعیت فرار میکنم!

👺 واقعا چرا گفتی نهال ؟ نکنه من تو ذهنت پررنگم سریع لو بده👺😹😾

نهااااااااللللللللل 

تورو ۶سال پیش چوتوووووو میشماختم 

خوووو اسمت خشنگه تو ذهنم اومد👈👉

اتفاقا گفت چه اسم قشنگی 🤌😆

الان لووووو بدم آله 👈👉بهت چش دالم 

نهااااااااللللللللل  تورو ۶سال پیش چوتوووووو میشماختم  خوووو اسمت خشنگه تو ذهنم اومد👈👉 ...

👺👺👺😹 ببین قدرت جذبت بالاست  😹👺👺👺

تراپی؟ نه ممنون، از واقعیت فرار میکنم!

👺👺👺😹 ببین قدرت جذبت بالاست  😹👺👺👺

انگار قدرت جذب اسمت بالاساااااا👈👉🤌😆

نه خدایی 

از مدیسا و توهوو و ببین و وفا  حس خوبی میگیرممم 

😘🦋🫂💕

@narngk122   هر روز کیک و ساندویج بعد انتظار هم نداشتی چاق نشی😰 مگه تو ملیحی که چاق نشی🧑‍🦯

ساندویچ ن  ولی بی اشتها بدون یه مدت پیش مثلا دیگه ضعف میکردم میفتادم چی میخوردم‌. رانی ابمیوه شربت یخ دربهشت بیرونی بستنی:/ 

و از همه بدتر هر وقت دیگه برم سمت غذا کیک میخوردم 

قشنگ یه ۵ کیلویی اضافه شدم تو این دو سه هفته ن به لاغری یه ماه پیشم ن به چاقی الانم