بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌
جن های زینب چاق کننده هستن تا اومدن سمت من من چاق شدم زینب لاغر👺
نهال اسمت قشنگ منو یاد دروغم میندازه 😆
یبار یه پسر دوستِ دوستم بود تو یونی
بعدش دوستش کنارش بود
گفتش اسم شما چیه
یه نیشگون دوستمو گرفتم
درجا گفتم نهال 😁حالا چتو به ذهنم رسید خدا عالمه
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌
👺 واقعا چرا گفتی نهال ؟ نکنه من تو ذهنت پررنگم سریع لو بده👺😹😾
نهااااااااللللللللل
تورو ۶سال پیش چوتوووووو میشماختم
خوووو اسمت خشنگه تو ذهنم اومد👈👉
اتفاقا گفت چه اسم قشنگی 🤌😆
الان لووووو بدم آله 👈👉بهت چش دالم