2777
2789
عه مدیساااااا😁😍

اره 

همه اینجا چندساعته دور میزنیم 🤭

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

وااااای توام هستی 😍🤩😝😂 سلام عزیزم اره

سلام خوبی😍من کوکی پختم ولی نمیدونم چرا ترک نداشت🤔خوشمزه بود شوهرم میگفت مثل شیرینی بیرون شده ولی کاکاعوش زیاد بود بنظرم بعد دفعه ی بعد بجای کاکاعو همون اندازه ارد زدم وای خیلی بد شد  همشو ریختم رفت چقدرم کنجا زده بودم حیف باشه🤧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی😍من کوکی پختم ولی نمیدونم چرا ترک نداشت🤔خوشمزه بود شوهرم میگفت مثل شیرینی بیرون شده ولی ک ...

وای چرا ریختی رفت

کوکی بستگی به دمای فر یا توستر داره

واسه منم ترک نداشت 😂

بگو خا دیگه سودتو کردی حالا ببند😂🤌

والا بخدا سردرد شدددددممممم😂😂😂😂

حالا نمیخواستم بگیرم 

میخواستم ۱۵۰ بردارم 

مامان منو معذوریت گذاشت گفت .خوبشو بگیر😑

اخه مادر تو چرا بع فکر جیبم نیستی 🤌😂😂

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

بت انداخته مطمننم حلف نزن😆

میکوشمتتتتتتت پشتش قیمت هست 🤧😭🤣🤣🤣🤣بزار عکسشو بدم 😭