2789
ارایشگرا ۹۹ درصدشون پرحرفن 

مهتا من که پرحرفم 

کم اوردم 🥵

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

پولوش از مامانت بگیر😆

🤭😂😂😂

دلم نمیاد 

کاش تخس بودم میگرفتم 🤦‍♀️

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انقدهههه خوشحال شدم😍😂 خوبی عزیزدلم؟ ظهر تو پاپی گفتم چرا مدیسا نیومد ادامه بده یکم حرف بزنیم😂🤭

مرسیی عزیزم

والا نت خونه قطع شد نیومدم بعدشم اومدم اونجا

وقتی نت گوشی باسه نمیام اونجا ،نتم مصرف میشه😂

شدیم شبیه اکبر بیکار😂

والا بخدا 🤧

وای چرا ریختی رفت کوکی بستگی به دمای فر یا توستر داره واسه منم ترک نداشت 😂

اره اوین بار ۲۰ دقیقه گذاشتم ولی یکوچولو سفت بود خوب بودا ولی دفعه ی بعد ۱۰ دقیقه گذاشتم نپخته بود باز ۵ دیقه گذاشتم باز خمیر بود ۵ دیقه دیگه گذاشتم کلا مزه ی خمیر میداد دیگه ریختم رفت دستور اون کوکی هویج و گردوتو میذاری بدرستم؟راستی توهم۲۰ دقیقه گذاشتی بپزه؟اخه نوشته ۱۵ تا ۲۰ دقزقه

مرسیی عزیزم والا نت خونه قطع شد نیومدم بعدشم اومدم اونجا وقتی نت گوشی باسه نمیام اونجا ،نتم مصرف م ...

عه 😂😂😁 پس خودت مارو دور ننداز😆

تو از هرچی تو زندگیمه سری، تورو آرزو کرده بودم ولی، تو از آرزوی منم بهتری 🩷🌸💕

مبارکه🤓

مرسی عشقم 

اره اوین بار ۲۰ دقیقه گذاشتم ولی یکوچولو سفت بود خوب بودا ولی دفعه ی بعد ۱۰ دقیقه گذاشتم نپخته بود ب ...

کوکی هرچقدر بیشتر بمونه سفت تر میشه 🤦🏻‍♀️

بعد چونه هاتم باید یه اندازه باشه، قشنگ گرم کنی وزن کنی 

تو از هرچی تو زندگیمه سری، تورو آرزو کرده بودم ولی، تو از آرزوی منم بهتری 🩷🌸💕

بگو هدیه همراهییی مانی پولش بده😆

حداقل ببینم میتونم نصف نصف بگیلم 😭😭😭😂😂😂😂