2777
2789
من حرفی نزدم بقیه میگن منم میگم چرا اینطور میگن؟ آیا چیزی دیدن؟ من خودم دوس پسرم اسلامشهری بود میخ ...

اینکه پسرها از ازدواج فرار میکنن

مربوط به کل پسرهاست 

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم شما چرا دعوا داری؟ استارتر فقط یه سوال پرسید 

دعوا ندارم منم سوال کردم و مطمئن هستم استارتر فقط سوال نکرده پشتش حتما چیزه دیگه ای هست اینجور قضاوت کردن در مورد یه قشر از آدما درست نیست 

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

من تا حالا اسلامشهر نرفتم ولی فکر نکنم نسبت دادن یه صفت به کل مردم یه منطقه یا شهر کار درست و اخلاقی ...

من خودم عاشق یه اسلامسهری بودم

اصلا نظرم این نیس

فقط میخوام بدونم چرا بعضیا انقدر بد میگن و بس انصافن 

توروخدا ناراحت نشید

من یه دوست پسر داشتم اسلامسهری بود خیلی عاشقش بودم خانوادم مخالف ازدواج بودن آخرم پشتمو خالی کرد ...

چرا نموند

خواستگاری اومد؟؟

من حرفی نزدم بقیه میگن منم میگم چرا اینطور میگن؟ آیا چیزی دیدن؟ من خودم دوس پسرم اسلامشهری بود میخ ...

نمیدونم من اسلامشهری نیستم ولی اینجورم درست نیست همشون رو بی فرهنگ نشون بدی بخاطر اینکه دوس پسرت بیشعور بوده!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

من خودم عاشق یه اسلامسهری بودم اصلا نظرم این نیس فقط میخوام بدونم چرا بعضیا انقدر بد میگن و بس انص ...

بالاخره منطقه پایین شهر

ولی باز الان بهتر شده

بعضی از کسایی که اونجا زندگی میکنن یکم بی شعورن ولی فقط بعضیاشون

هفتاد درصد پسر هاشون لات هستند و اهل خلاف 

شما بری توی کوچه هاش، حتی بچه هایی که توی کوچه بازی میکنن به همدیگه فحش ناموس میدن.

من خودم دوسال اونجا زندگی کردم برای همین میگم 

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
هفتاد درصد پسر هاشون لات هستند و اهل خلاف  شما بری توی کوچه هاش، حتی بچه هایی که توی کوچه بازی ...

عمه م اسلامشهر ن انقدر پسرهاش بافرهنگ هستن حتی همسایه هاشون عالین 

ببین عزیزم همه جا خوب بد داره 

نمیشه صفت بد رو یه جا مختص بدی