2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همه جا خوب و بد داره ولی لول فرهنگ شون بطور کلی پایینه.  همه شون اینجور نیستن ولی جو حاکم بر اون منطقه اینجوره. 

معمولا رانندگی های وحشتناک دارند. 

اراذل و اوباش شون زیاده. 

آب منطقه شونم جالب نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

میشه بیشتر توصیفش کنی خیابوناش چطوره ادماش

نمیتونم توضیح بیشتر بدم برخورد پیش میاد و کاربرا میرنجن منم میرنجونن وحال هممون بدمیشه  فقط بدون که از خود تهران که خارج بشی  یه آش درهم برهمی از همه خرده فرهنگ ها وجود داره که چاشنی تعصب قاطیشه مهاجر عیرقانونی زیاده  و بستره خلاف فراهم تره و خیلی چیزای دیگه اگه میخوای ازدواج کنی خیلی دقت کنی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اره آره صد درصد آدمای با اصالت و خوبی اونجا زندگی میکنن من چون چیز خوبی نشنیدم برام سوال شده چرا ای ...

هرچیزیو شنیده نشنیده نریز تو سایت!

خودت کدوم منطقه تهرانی انقد ادعات میشه؟

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

نمیتونم توضیح بیشتر بدم برخورد پیش میاد و کاربرا میرنجن منم میرنجونن وحال هممون بدمیشه  فقط بدو ...

من یه دوست پسر داشتم اسلامسهری بود

خیلی عاشقش بودم

خانوادم مخالف ازدواج بودن

آخرم پشتمو خالی کرد خیلی راحت رفت

کنارم نموند

اذیتم کرد

من یه دوست پسر داشتم اسلامسهری بود خیلی عاشقش بودم خانوادم مخالف ازدواج بودن آخرم پشتمو خالی کرد ...

به حرف خانوادت گوش کن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

هرچیزیو شنیده نشنیده نریز تو سایت! خودت کدوم منطقه تهرانی انقد ادعات میشه؟

من حرفی نزدم

بقیه میگن

منم میگم چرا اینطور میگن؟ آیا چیزی دیدن؟ من خودم دوس پسرم اسلامشهری بود میخواستم باهاش ازدواج کنم ولم کرد

نمیتونم توضیح بیشتر بدم برخورد پیش میاد و کاربرا میرنجن منم میرنجونن وحال هممون بدمیشه  فقط بدو ...

دقیقا 

به جز مناطق بالاشهر تهران 

بقیه شهرها یعنی از تمام استان ها و حتی از افغانها خیلی زیادن