2777
2789
عنوان

مهدکودک برای دختر دو ساله

160 بازدید | 16 پست

سلام مامانا اینجا کسی هست که بچشو از دوسالگی مهدکودک فرستاده باشه؟ میشه لطفا از تجربیاتتون بهم بگین

البته نه تمام وقت فقط سه روز در هفته که بتونه ۴ ساعت با همسن های خودش بازی کنه انرژیش تخلیه بشه

فکر نمیکنم خوب باشه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با توجه به شنیده هام در مورد محیط مهد ها به شدت مخالفم و این که بچه کوچیک از جلو چشمم دور نشه بهتره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

دو سالگی برا مهد خیلی زوده عزیزم، به نظرم هفته ای چند ساعت خونه بازی ببرش یا حتی اگر تو دوستان و اقوام بچه هم سن و سال هست با ماماناشون قراربزارین پارک و تفریح ببرینشون باهم

با توجه به شنیده هام در مورد محیط مهد ها به شدت مخالفم و این که بچه کوچیک از جلو چشمم دور نشه بهتره& ...

ببخشید میشه بگین مثلا چی بوده که نظرتونو منفی کرده نسبت به مهدکودک؟

ببخشید میشه بگین مثلا چی بوده که نظرتونو منفی کرده نسبت به مهدکودک؟

یکی اینکه همیشه مریضه...ن دخترم از روزی رفته مدرسه تا الان هر ماه شاید ماهی دوبار مریضه.الانم اینقدر سرفه میکنه خروسک گرفته...

دو سالگی برا مهد خیلی زوده عزیزم، به نظرم هفته ای چند ساعت خونه بازی ببرش یا حتی اگر تو دوستان و اقو ...

بله من تمام این کارهارو انجام میدم اما خانه بازی و پارک و شهربازی نهایت یک تا دو ساعت از روز بچه رو پر میکنه مابقیش که برمیگرده خونه یا تمام مدت من باید بالاسرش باشم پابه پاش تو خونه بدوم و قایم موشک بازی کنم و بازیهای هیجانی یا اگه برم سراغ کار خودم باید تلویزیون ببینه و در نهایت هم به گوشی موبایل ختم بشه که من بتونم نیم ساعت غذا درست کنم یا جارویی بزنم 

دیگه دارم از این داستان تلویزیون و گوشی کلافه میشم شرطی شده که تو اگه با من بازی نکنی پس باید واسم کارتون بزاری

خب ببرمش از خونه بیرون والا فکر میکنم ضررش خیلی کمتر از این گوشی و تی وی کوفتی باشه

یکی اینکه همیشه مریضه...ن دخترم از روزی رفته مدرسه تا الان هر ماه شاید ماهی دوبار مریضه.الانم اینقدر ...

خب اینکه طبیعیه همه بچه ها همینن تا شش ماه اول تو محیط مهد که برن مدام مریض میشن بعد دیگه بدنشون مقاوم میشه من الان تمام دوستای اطرافم همین بودن اینکه همیشگی نیست اکه قرار باشه بچه مریض بشه تو پارک و شهربازی و خانه بازی هم ممکنه مریض بشه اونجا که تازه تعداد بچه ها بیشتر از مهدکودکم هستش

بله من تمام این کارهارو انجام میدم اما خانه بازی و پارک و شهربازی نهایت یک تا دو ساعت از روز بچه رو ...

یعنی با خودش بازی نمیکنه؟! من البته بچم پسره دو سال و سه ماهشه خیلی از وقتشو با خودش ماشین بازی میکنه، ولی خوب از تلویزیونم نمیشه کلا گذشت منم خیلی حساس بودم زیر یک سال که اصلا گوشی و تلویزیون قدغن بود و زیر دو سالم خیلی کم ولی خوب الان گاهی شده ۱-۲ ساعت در روز تلویزیون میبینه ولی گوشی خیلی کم دستش میدم

یعنی با خودش بازی نمیکنه؟! من البته بچم پسره دو سال و سه ماهشه خیلی از وقتشو با خودش ماشین بازی میکن ...

تا یکی دوماه پیش خیلی خوب بود قشنگ با خودش بازی میکرد اما جدیدا باجگیری یاد گرفته اگه به حرفش گوش ندم خودشو میزنه پرت میکنه رو زمین و مجبورم واسه ساکت کردنش کارتونشو بزارم فقط ساکت شه اعصابم دیگه نمیکشه با مشاورش هم که صحبت کردم میگه الان اوج شروع لجبازیشه تا جایی که میتونی نزار بازیشو شروع کنه ممکنه به خودش آسیب بزنه بدونه مداخله انجام بده ولی تو مسائل دیگه نزار که با این روشها حرفشو پیش ببره قاطع باش