2777
2789
عنوان

طلا یا...

291 بازدید | 20 پست

سلام بنطرتون الان ارزش داره طلابفروشم خونه بخرم یابزلرم گرون بشه بعدبفروشم خونه بگیرم؟؟اگرخونه بخرم فقط الان میتونم نصف بیشترشو بدم ی مقدار از پولش میمونه ک باید بدم رهن تاجورکنم بدم

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ب نظرم همین الان بخر چون طلا گرون میشه خونه هم گرون میشه اون وقت دیگه شاید همین هم نتونی اگه طلا گر ...

دودلم شدیذا میخام ی خونه ۶۰,متری بخرم اما ازیطرفم تازه عروسی هرچی دارم بفروشم جایی بخام برم حس بذی بهم میده  

ازیطرف میگم خونه هم خوبه

خونه بخر. چون هم سرمایت حفظ میشه هم میتونی بدی اجاره ماهیانه سودشو بگیری با اجارش هرماه یک تیکه طلا ...

خونه اینجا ارزونه و کرایش اونقدری نمیشه ک بتونم طلاهای قبلیمو بخرم 

رهن کامل ۸۰متر اللن ۲۵۰

خونه بخر تیکه تیکه طلا هم میخری

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من طلا هامو فروختم فقط بخاطر اینکه هر سال چند میلیون بایدزکات میدادم خونه گرفتم البته خونه دارم اون خونه مال خودمه دادم اجاره البته پول اجاره اش ۲تومنه چیزی نمیشه باهاش گرفت

اگه خونه ندارین و مستاجرین که بدون شک خونه بخر، آدم اول باید وسایل آرامششو فراهم کنه و یکیشم اینه که سر سال فکر اثاث‌کشی و … نباشه اما اگر برای سرمایه گذاری میخوای یذره بیشتر حساب کتاب لازم داره

💚💖