2777
2789
عنوان

بادوتابچه چطور به خودم برسم

706 بازدید | 47 پست

یه پسر۱۵ماه یایه دختر۷ساله دارم کارم شده بشور بساب جمع کن بپز ببر وبیار کسی کمک نمیکنه.یه حموم ساده بخوام برم شوهرم کوچیکه رو نگه نمیداره میگه خستم بخوابون برو میخوابونمش یهو وسط دوش گرفتنم  بچه ازخواب میپره باید عجله ای بپوشم بیام بیرون زهرمارم میشه یابعدش مریض میشم. مریضم شدنی همه چی دست ب دست هم میده هم دندون درد میشم هم پریود میشم هر سرمامیخورم یعنی میمیرم وزنده میشم. ازاینورم تکوتنهامیبینم کسی توجه ای بهم نداره بدتر عصبی میشم ضعف اعصاب گرفتم یهو استرسی میشم دلشوره میگیرم نگاه میکنم میبینم من ازصبح سرپام پس چرا خونه تمیز نیست حالم بدتر میشه درسای دخترمو کمکش کنم با کوچیکه بازی کنم بخدا وقتی برای خودم نمیمونه تاگوشی دستم باشه همسرم میگه چخبره بزار کنار پاشو غذا درست کن بجای اینکارا پاشو فلان کارو کن 

خدایابهم آرامش بده♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت اینه همسرت قدرنشناسه و کمک حالت نیست

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بش بگو اخه سیب زمینی یکیشو بگیر تا غذا بپزم کوری!

ولله مردا خلقتشون از اول اشتباه بود

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مشکل از تربیت و شعور شوهرته البته اکثر مردهای ایرانی اشتباه تربیت شدن

دقیقا شوهرمن خالی از شعور وفهم، دلم پوسیده تواین زندگی ولی راهی ندارم

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
بش بگو اخه سیب زمینی یکیشو بگیر تا غذا بپزم کوری! ولله مردا خلقتشون از اول اشتباه بود

نگه نمیداره میگه من اصلا غذا نمیخوام ازاین خونه میزارم میرم میخوای یه غذا بدی بهمون بچه رو هم من نگه دارم پس تو چیکاره ای قدیما چجوری اون همه بچه نگه میداشتن من همیشه دوسه پیمونه بیشتر برنج میزارم یااگه خورشت باشه اندازه ای که بشه فردا نهار خورد اما اینا از لحظه ای که شام میخورن تا قبل خواب هرچی باشه تهشو درمیارن مجبورم باز فرداش بزارم 

خدایابهم آرامش بده♥️
نگه نمیداره میگه من اصلا غذا نمیخوام ازاین خونه میزارم میرم میخوای یه غذا بدی بهمون بچه رو هم من نگه ...

درست نکن بابا بگو‌بزار برو بچه خودته مگه از خونه بابام اوردم 😑شوهر خودم یادم اومد چند بار ول کردم بچه ها پیشش رفتم بیرون تا ادم شد حساب کار دستش اومد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....