2777
2789
عنوان

بادوتابچه چطور به خودم برسم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 47 پست
شوهرت ک باید کمک کنه .دخترتم کوچیک نیس میتونه برادرشو سرگرم کنه تا حموم بری یا کاراتو بکنی

منم بچه کوچکترم رو دختر بزرگم سرگرم میکنه ،شده خوابوندمش و سپردم به دخترم رفتم خیابون و سریع برگشتم

باید برنامه ریزی کنی، یک روز توی هفته دو سه تا خورشت بپز و فریز کن، همیشه بادمجون سرخ کرده و پیاز دا ...

قبول نمیکنه همسرم میگه این چیه تازه درست کن غذای مونده توفریزر نمیخورم میگم بابچه سخته کلی غرمیزنه من همیشه غذا زیاد درست میکنم کلا ما ۴نفریم پسرم شیرخواره غذام میخوره اما مگه چقدر میخوادبخوره من همیشه ۵پیمونه برنج میزارم با لیوان دسته دارا فکرشو کن خورشت یاهرچیز دیگه ای باشه اونم زیاد میزارم بمونه بعدش بخورن ایناتاتمومش نکنن دس بردار نیستن یسره میخورن من باید بشورم جمع کنم خدمات ارائه بدم انقدر بشور بساب کردم مچ دستم دردمیکنه 

خدایابهم آرامش بده♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا شوهرمن خالی از شعور وفهم، دلم پوسیده تواین زندگی ولی راهی ندارم

میفهممت

خودمم به همین درد گرفتارم

میگه دوبارهربچه دار شیم

فقط دعوا و گریه راه انداحتم

گفتم برو زن دیگه بگیر برات بچه بیاره

با هوو میسازم ولی بچه دیگه نمیارم

دست تنها پدرم دراومده

اخرشم میگه صبح تاشب چه کار میکنی مگه

منم بچه کوچکترم رو دختر بزرگم سرگرم میکنه ،شده خوابوندمش و سپردم به دخترم رفتم خیابون و سریع برگشتم

دختر من نگه نمیداره رفتارش مث باباش شده انقدر بهش گفتم باهاش بازی کن من کارامو کنم سرگرمش کن اصلا انگار ن انگار 

خدایابهم آرامش بده♥️

آره من خودم خواهر برادرمو نگه میداشتم مامانم کاراشو بکنه

مرسی خداجونم..
میفهممت خودمم به همین درد گرفتارم میگه دوبارهربچه دار شیم فقط دعوا و گریه راه انداحتم گفتم برو ز ...

من شوهرم نمونه یه الگو بد برای بچه هامه، کاش راحت میشدیم کاش🙏🏻😔

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
دختر من نگه نمیداره رفتارش مث باباش شده انقدر بهش گفتم باهاش بازی کن من کارامو کنم سرگرمش کن اصلا ان ...

من میفهمم چی میگی،  شرایطت رو میفهمم  ،  

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
من شوهرم نمونه یه الگو بد برای بچه هامه، کاش راحت میشدیم کاش🙏🏻😔

ای کاش

روزیزهزاربار میگم مجردی خیلی بهتر بود

کاش ازدواج نمیکردهرروز یه مشکل تازه

کاش خدا نجاتمون بده😔

نگو بهش و فریز کن. از کجا میفهمه

درسته همین کارو میکنم ببینم چی میشه. بادمجون و گوجه که اصلا نمیخوره .کوکو سبزی. عدسی. لب نمیزنه. غذامون شده برنجی فقط . ماکارونی ام همینطور بچه ها میخورن اون نه گاهی وقتا شده دوجور غذا درست کردم عادت بچگیشونه بدغذاهستن مادرشون ازدستشون ذله شده هنوزم همینن

خدایابهم آرامش بده♥️