2777
2789
عنوان

بادوتابچه چطور به خودم برسم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 47 پست
دقیقا شوهرمنم همینه الگوی مناسبی برای بچه هام نیست 

من شوهرم برابچه ها وزنا مردم خوبه اونجا خودشو باشعور نشون میده، کلا همش بفکر غریبه هاس، ولی براخودمون نه،، متنفرم به معنای واقعی کلمه😔دلم تنها زندگی کنم

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
ای کاش روزیزهزاربار میگم مجردی خیلی بهتر بود کاش ازدواج نمیکردهرروز یه مشکل تازه کاش خدا نجاتمون ...

منم، منکه کلا گول خوردم سادگی کردم، ولی شوهرم هرروز بدتر بی فهمتر ازقبل حاضرم گشنگی اوارگی بکشم تنهایی ازصفر بسازم ولی این مرد تو زندگیم نباشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم، منکه کلا گول خوردم سادگی کردم، ولی شوهرم هرروز بدتر بی فهمتر ازقبل حاضرم گشنگی اوارگی بکشم تنها ...

میفهممت

انگار از دل من میگی

الهی خدا دلت رو شا کنه و هرچی صلاحته پیش بیاد

برای منم دعا کن لطفا

خدا راهی برامون باز کنه

چون شرایط طلاق هم ندارم

من شوهرم برابچه ها وزنا مردم خوبه اونجا خودشو باشعور نشون میده، کلا همش بفکر غریبه هاس، ولی براخودمو ...

رفته بودم سوپر مارکت یکی از زنای فضول میگفت همسرتون خیلی آرومن اما انگار شما عصبی میخواستم بگم شما همسرمنو بیا توخونه ببین بعدقضاوت کن 

خدایابهم آرامش بده♥️
میفهممت انگار از دل من میگی الهی خدا دلت رو شا کنه و هرچی صلاحته پیش بیاد برای منم دعا کن لطفا & ...

مرسی عزیزم انشاالله که دلت شادبشه، الهی امین، خدایا نگاهی به این دلهای شکسته کن

رفته بودم سوپر مارکت یکی از زنای فضول میگفت همسرتون خیلی آرومن اما انگار شما عصبی میخواستم بگم شما ه ...

برا منم همینه،، نمیدونم چه کرمیه که فقط برا غریبه ها خوب نمایی میکنن، برا زن وبچه خودشون نه،، والله هروقت تو اینستا پستی میبینم زده شوهر فلانی گازگرفتش فوت کرد یا از بالا افتاد پایین همش میگم خوشبحالشون

گوشی رو حذف کن  وقتت رو بزار برای بچه هات این دوران هم میگذره نتیجه اش مهمه که بچه هات خوب ب ...

به نظرم اول وقتش اختصاص بده به خودش بعد بچه ها ...چون وقتی سربالا بیاره شوهرش ولش کرده رفته سراغ یکی دیگه 

بچه ها هم میزاره بیخ ريشش...بچه ای که پدر بالای سرش نباشه برای چیشه

نگه نمیداره میگه من اصلا غذا نمیخوام ازاین خونه میزارم میرم میخوای یه غذا بدی بهمون بچه رو هم من نگه ...

بگو اگه به سبک قدیم باشه تا منم از تو جربزه و شعور ومعرفت مردهای قدیم بخوام چطور؟

گوشی رو حذف کن  وقتت رو بزار برای بچه هات این دوران هم میگذره نتیجه اش مهمه که بچه هات خوب ب ...

من واقعا گوشیم دستم نمیگیرم آخرشب که همه خوابن یسر میام چک میکنم چی بشه یه فیلم دانلود میکنم میبینم اونم حق دیدن ندارم میادمیگه بگیر بخواب چخبره گوشی دستته میگم من ازصبح در خدمت شمام حالا شبا فقط آرامش دارم ۱ساعتشو اختصاص میدم بخودم ازساعت۱۲تا۱یانهایت ۲شب بعدش میزارم کنار درطول روزم ازبرنامه شاد اگه درسی چیزی باشه ب دخترم باید بگم از داخل گوشی همین شوهرم توقع داره من کلا همون ۱ساعتم دستم نباشه الانم پسرم رو پامه دارم میخوابونمش دستم گرفتم 

خدایابهم آرامش بده♥️
اخ نگو دلم سیاهه از این نو مردهای دو شخصیته

جلوعه بقیه یجوری رفتارمیکنه منو مقصرمیدونن یبار باید فیلم بگیرم نگه دارم توگوشیم کسی خواست حرفی بزنه نشونش بدم 

خدایابهم آرامش بده♥️
جلوعه بقیه یجوری رفتارمیکنه منو مقصرمیدونن یبار باید فیلم بگیرم نگه دارم توگوشیم کسی خواست حرفی بزنه ...

بابای منم اینجوری توخونه بداخلاق بعد میریم پیش فامیل مظلوم ....بعد فامیل همه به سرش قسم میخورن ...دو رو هستن اینا عادتشونه