2821
2789
امضات🤣

😁😅

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

[QUOTE=337758390]اورژانس اجتماعی میاد چی کار میکنه؟[/QUOTE مشکلات خانوادگی و .... زنگ میزنن به اونا ...

باید برم تو کوچه زنگ بزنم چون شوهرم رفته تو اتاق خوابید اون دختر هر زه تو انباری

خسته ترینم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا زنگ ۱۱۰ بزن بگو دزد تو انباریمونه بیان ببرن دختره رو بعد اونجا از هر دو شکایت کن

شوهرت حرفی زد بگو من فکر کردم دزده

♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

یا زنگ ۱۱۰ بزن بگو دزد تو انباریمونه بیان ببرن دختره رو بعد اونجا از هر دو شکایت کن شوهرت حرفی زد ب ...

خب میاد زنگ میزنه شوهرم به مامور میگه نه آقا دزد نیست بعد مامور میره نمیاد داخل انباری که

خسته ترینم
عزیزم اول بفهم من چی گفتم بعد بیا جواب بدع  من گفتم مدرکو میخاد چیکار ؟بهترین راه برا خلاصیش ط ...

خو منم مخالفتی نکردم تو حرف اولم که ببخشید اول بره دست این کثافتو رو بکنه بعد بره طلاق بگیره آخه هیچ کاری نمیکنه

چرا بگه دزده بابا؟ مگه می ترسه؟ مردی که انقدر هرز و فاسده یه ج نده برداسته آورده ور دل زنش باید رسوا بشه باید گم بشه از زندگی آوم بره

انقدر وقیحه نمیگه زنم میبینه براش مهم نیست

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

خب میاد زنگ میزنه شوهرم به مامور میگه نه آقا دزد نیست بعد مامور میره نمیاد داخل انباری که

خب میخای چیکار کنی الان ؟؟؟؟

شوهرت که لنگ بالا لنگ خوابه تو اتاق زنه ام تو انباری میخای وایسی تا فراریش بده؟

زنگ بزن چند تا از ایل و تبارش بیان مرتیکه رو آدم کنن

♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

خب الان ک جرمی نداره 110 ک بیاد همین و میگه چون پیش هم نیستن

دختره رو میبرم پزشکی قانونی معلوم میشه رابطه داشتند یا نه اینجوری می‌تونه ثابت کنه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اخه مگه نمیگن باید حکم ورود داشته باشن،

شما درو وا کن دیگه مگه شما صاحبخونه نیستی 🙄 حکم ورود برا زمانیه که صاحبخونه اجازه ورود نده

اخه مگه نمیگن باید حکم ورود داشته باشن،

حکم ورود چیه

بابا تو خودت دادی اجازه میدی بیاد داخللللللللللللل

اونا برا کسایه که میخام خونشونو بگردن کامل تو میگی دزد هست میفرستی سراغ انباری بعد با اون گزارش کلانتری میتونی از شوهرت شکایت کنی که زن آورده خونه خیانتش و ثابت کنی دختره اگر دستگیر بشه قطعا وا میده میگه برا چی اونجا بوده