2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا حس میکنم سر کارمون گذاشتی؟ اگه واقعیه چه جوری میتونی تحمل کنی؟ چرا هیچ واکنشی نشون نمیدی؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

[QUOTE=337758390]اورژانس اجتماعی میاد چی کار میکنه؟[/QUOTE مشکلات خانوادگی و .... زنگ میزنن به اونا شرایطی مث تو به جا پلیس میتونی زنگ بزنی اونا اونام میان همون کار پلیس رو انجام میدن

خب اونا وارد انباری میشن 

چی؟😐 یعنی چی؟ خب اونا میان درو باز میکنن میگیدن چوب تو آستینشون میکنن دیگه چی میخوای؟

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

چون بدبختم 

بلدی جیغ بزنی؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

در حموم از بیرون قفل نمیشه ؟شوهرت اون تو نگه دار بری سراغ دختر بیاریش تو خونه گوشی رو بزار رو فیلم یه کوچولو در حد فوش و اینا با دختره درگیر شو شوهرت بیاد اگر بزنتت فیلمشو داری 

♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞Laugh with someone who cried with you

درو چه جوری قفل کنم در انباری ما از داخل قفل میشه اگه از بیرون ببندم یه هول بده باز میشه

کی قفل انباری رو از تو میزاره آخه مگه اتاق خوابه؟ قفل همه انباری ها ازبیرون هست که دزد نره توش نه از تو که کسی نره بیرون

چی؟😐 یعنی چی؟ خب اونا میان درو باز میکنن میگیدن چوب تو آستینشون میکنن دیگه چی میخوای؟

امضات🤣

خب اونا وارد انباری میشن 

زنگ بزن همون ۱۲۳ که گفتم اونا میان زنه رو میگیرن پرونده تشکیل میدن مث همون پلیسه نوشته برا این جور چیزا زنگ بزنید ۱۲۳ همون موقع میان وای اسی خو  زنگ بزن دیگ

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

پسنداز

momaycan | 29 دقیقه پیش

یه لحظه بیاید

rirapjyg | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز