راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
[QUOTE=337758390]اورژانس اجتماعی میاد چی کار میکنه؟[/QUOTE مشکلات خانوادگی و .... زنگ میزنن به اونا شرایطی مث تو به جا پلیس میتونی زنگ بزنی اونا اونام میان همون کار پلیس رو انجام میدن
چی؟😐 یعنی چی؟ خب اونا میان درو باز میکنن میگیدن چوب تو آستینشون میکنن دیگه چی میخوای؟
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
در حموم از بیرون قفل نمیشه ؟شوهرت اون تو نگه دار بری سراغ دختر بیاریش تو خونه گوشی رو بزار رو فیلم یه کوچولو در حد فوش و اینا با دختره درگیر شو شوهرت بیاد اگر بزنتت فیلمشو داری
♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞
زنگ بزن همون ۱۲۳ که گفتم اونا میان زنه رو میگیرن پرونده تشکیل میدن مث همون پلیسه نوشته برا این جور چیزا زنگ بزنید ۱۲۳ همون موقع میان وای اسی خو زنگ بزن دیگ