2777
2789
مطمنی این کارارو میکنن یا اهمیت نمیدن مامورا

تو اینکارو بکن همین الان نهایت مثل قبل که زنگ زدی اهمیت نمیدن میری سراغ راهکار دیگه خو

♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞Laugh with someone who cried with you

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😑 دیوونمون کردی

طلاق بگیر چون فکر نکنم دیگه ایشون به دردت بخوره

ازش بیماری چیزی نگیری 

بیچاره میشی 

🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دختره رو میبرم پزشکی قانونی معلوم میشه رابطه داشتند یا نه اینجوری می‌تونه ثابت کنه

دختره اصن از ترس زندان خودش اعتراف میکنه قبل اینکه پاش برسه پاسگاه بابا اسی الان فقط باید سرعت عمل و هوش داشته باشه تا شوهرش خوابه اینکارو کنه بگه صدا از انبار میومد متوجه شدم کسی داخلشه زنگ زدم ۱۱۰

♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞Laugh with someone who cried with you

تاشوهرت خوابه اینکارو بکن شوهرت از ترس اینکه تو چیزی نفهمی اونم مجبوره بزنه به در نشناختن که نمیدونم دختره کیه ولی دختره خودش اعتراف میکنه وقتی عکس العمل شوهرت و ببینه و ترس از زندان بعد پدر جفت شونو دربیار فقط زود زنگ بزن تا وقتی شوهرت خوابه بیان بیدار باشه ممکنه یه کاری دستت بده

احتمالا میترسه زندگیش خراب شه

اگر ادعا کنه که زنه دزده شوهرش تو عمل انجام شده قرار میگیره 

نمیدونم والا من اگر بودم جفت شونو تو همون انباری آتیش میزدم بعدم میفتم معتاد بود رفته بود مواد بکشه دود شد رفت هوا🚶🏻‍♀️

باید برم تو کوچه زنگ بزنم چون شوهرم رفته تو اتاق خوابید اون دختر هر زه تو انباری

زنگ بزن به خودشون یا بهونه اینکه وسیله ای چیزی بدی به همسایه یا بگیری برو تو کوچه زناشون بزن و بهشون بگو شرایط صحبت کردن رو ندارم شوهرم خونس بگو ی شماره بهت بگن حداقل بهشون پیام بدی نتونست حرف بزنی و آدرس رو بداما براشون کامل تونسی حرف بزن و توضیح بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز