2777
2789

قبلا تو عقد طلاق گرفته حالا یادش میوفتم اذیت میشم ذهنم درگیره زن سابقشه همش امروزم خونشون بودم عمو و زن عمو زن سابقش اومدن خونشون کم مونده بود گریه کنم همونجا نمیدونم چیکار کنم از ذهنم برن بیرون اینا🥺🥴

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیل بودن 

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
خدا به دادت برسه

واقعا بخدا فکر کردم تموم شد همه چی اما عمو و زن عموش اومدن خونشون یک ساعت دو ساعتی نشستن حالم بد شد نامزدمم ازشون نفرت داره خیلی فرستاده بودمش در مغازه چیز بخره فهمید اینا اینجان اصلا نیومد هرکاری کردم گف عمرا بیام

منم قبلا ی نامزدی نا موفق داشتم همسرم اوایل اذیت بود ولی الان هیچی نمیگه 

من عزیزم بعد۷ سال بهم رسیدیم همون اول نامزدم منو میخواست دختره چسبیده بود بهش 

واقعا بخدا فکر کردم تموم شد همه چی اما عمو و زن عموش اومدن خونشون یک ساعت دو ساعتی نشستن حالم بد شد ...

عزیزم گذشته مربوط به همون گذشته ست. باخودت مدام تکرار کن تا آروم باشی مهم الانه که همسرشماست

چرا اونجا بودن

نمیدونم بخدا زن عموش اومد داخل خونه نشست خواهر نامزدم گف بهش میگیم تو رفیقمی اومدی پیشم بعد اون یکی خواهر نامزدم حواسش نبود ب زنه گف زن داداشمه ☹️

ن غریبه 

پس عمو‌ و زن عمو همسر سابق اونجا چکارداشتن

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
عزیزم به این فکر کن که اگه  نامزدت عاشق اون بود هیچ وقت کارشون به جدایی نمیکشید . الان تو باهاش ...

واقعا سخته عزیزم بعد هفت سال داریم بهم میرسیم بلاخره از همه چیز هم خبر داشتیم حتی جریان طلاقش اینا همه چی بابام میومد بهم میگفت میفهمیدم کلا قبلی ک دختره رو بگیره چن سال قبلش منو میخواست هرروز میگفت بیام خواستگاری من قبول نداشتم دختره ام ولکنش نبود اونو رفت گرفت ک بعدش عین چی پشیمون شد نامزدم دختره قصدش فقط پول بود مهریشو گرفت و رفت حالا با این خاطرات گذشته دارم داغون میشم نامزدمم غریب نیس فامیلمونه بعدش بابام و باباش دوستای صمیمی ان یعنی از گذشته خودشو خانومش کامل در جریان بودم