2777
2789
عنوان

درمانی ساده برای اسهال کودکان. مامانها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 777032 بازدید | 146 پست
سلام عزیزم ممنون از پیشنهادت الان سه روزه که دارم بارهنگو باعرق نعنا میجوشونم بهش میدم  ولی تغ ...

دوستم شما بهتره دختر گلتون از نظر الرژی غذایی چک کنین

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
دوستم شما بهتره دختر گلتون از نظر الرژی غذایی چک کنین

سلام عزیزم ممنون که به فکرم بودی.هفته پیش ازمایش الرژی دادیم که همه چیش خوب بود و هیچی نشون نداد.وقتی بردمش پیش دکتر گفت که ازمایشاش خوبه امابراساس توضیحات من ،گفتن که انواع لبنیات.هرچیزی که شیرینه،چه طبیعی چه شیرینی قنادی رو بهش ندمو فقط غذاش برنج و گوشت باشه الان دوروزه که رژیمشو شروع کردم تاببینم نتیجه میگیریم یا نه

خدامیدونه که چقدر کم اوردم ازهرراهی که میرم به بن بست میخورم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنون که به فکرم بودی.هفته پیش ازمایش الرژی دادیم که همه چیش خوب بود و هیچی نشون نداد.وقت ...

سلام گلم انشالله زود خوب میشه مامانشو از نگرانی درمیاره

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
سلام نعنا خشکو با اب بریزیم بعد نبات بریزیم؟

سلام همرو با هم بریزین بجوشه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
ممنون فقط چقدر بهش بدم بخوره روزی چند دفعه چ مقدار واقعا تاثیر داره

برای پسر من که همیشه تاثیر داشته.  پسر من سه یالشه روزی سه بار تقریبا نصف لیوان بهش میدادم.  تا سه روز. دخترتون چند وقتشه؟

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
برای پسر من که همیشه تاثیر داشته.  پسر من سه یالشه روزی سه بار تقریبا نصف لیوان بهش میدادم. &nb ...

یکسالو نیم

بعد از اینکه هردفعه غذا میخوره مدفوع میکنه

اصلا تب و دل دردم نداره

فقط همین

یکسالو نیم بعد از اینکه هردفعه غذا میخوره مدفوع میکنه اصلا تب و دل دردم نداره فقط همین

پسر منم دقیقا همینطور بود. از سردی دستگاه گوارشه. روزی دو استکان اش بدین. غذاهای سرد و لبنیات و میوه های تابستونی هم فعلا بهش ندین

سلام منم چند ردزه درگیره تب استفراغ وحالام اسهال پسرم شدم تا امروز دمکرده زیره سیاه بهم پیشنهاد دادن وعرق نعنا ک از نوزادی ک 3 ماهه بود من عرق نعنا رو میدادم ب پسرم وهمیشه هم نتیجه گرفتم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
 روزی دوتا استکان اش بدم؟؟

نه اشتباه تایپی بود. جوشانده نعنا منظورمه

سلام منم چند ردزه درگیره تب استفراغ وحالام اسهال پسرم شدم تا امروز دمکرده زیره سیاه بهم پیشنهاد دادن ...

خوبه آدم نسخه های مختلف رو امتحان کنه. متاسفانه عرق نعنا دیگه برای پسر من جوابگو نبود و فقط نعنا خوبش میکنه  اما به خودم میسازه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز