2777
2789
عنوان

درمانی ساده برای اسهال کودکان. مامانها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 777032 بازدید | 146 پست
خوبه آدم نسخه های مختلف رو امتحان کنه. متاسفانه عرق نعنا دیگه برای پسر من جوابگو نبود و فقط نعنا خوب ...

وای یعنی 5 روزه درگیرم تازه امروز بعد از ظهر خدا روشکر تبش قطع شد ولی خداروشکر بیرون رویش با همون ی قاشق دمکرده زیره سیاه تموم شد ک شد

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

وااااای اسهال اینقد بد و درد اوره.پسرم زود زود اسهال میشه ماه پیش درمونش کردیم به زور دارو و نبات داغ و سرم و اینا.از دیروز بازم دچار اسهال شده بردمش دکتر بازم گف ویروسیه دارو نوشت و اونم انتی بیوتیک بود اسمش نالیدیسک اسید یه هم چین چیزی بود سرچ کردم دیدم واس عفونت مجاری ادراره باکتری کشه دیگه.خلاصه از امروز صبح ک دادم پسرم اسهالش بدتر شداخه انتی بیوتیک باعث اسهال پسرم میشه همیشه. یعنی بگم یه ساعت به یه ساعت دروغ نگفتم.طفلی پسرم سیزده ماهشه اینقد ضعیف مونده به خاطر اسهال و زود زود میگیره الان راه نیافتاده هنوز خیلی ضعیفه.یعنی الان من جوشونده نعناع با نبات و بدم خوب میشه؟برم امتحان کنم ان شالله خوب شه.دعا کنین.فداتون

برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)صلوات

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااااای اسهال اینقد بد و درد اوره.پسرم زود زود اسهال میشه ماه پیش درمونش کردیم به زور دارو و نبات دا ...

انشاالله خوب میشه عزیزم. قطعا بهتر از داروهای شیمیاییه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
اول اینو بگم که اسهال به خاطر سردی روده و معده اتفاق میفته. و درمانش گرم کردم معدست. متاسفانه ما ماد ...

خانومی پسرم اسهالع دیروز تب داشت امروز اسهاله بهش آزیترومایسن میدم میگم ضرر نکنه شاید اینش از سردی نیست عفونیه میگم ضر نکنه؟

خانومی پسرم اسهالع دیروز تب داشت امروز اسهاله بهش آزیترومایسن میدم میگم ضرر نکنه شاید اینش از سردی ن ...

عزیزم حتی اگر عفونی باشه نعنا ضد عفونی کنندست یه کم‌هم‌پونه داخلش بریز. بعدشم ویروس و عفونت هر دو خودشون‌معده رو سرد میکنند

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
خانومی پسرم اسهالع دیروز تب داشت امروز اسهاله بهش آزیترومایسن میدم میگم ضرر نکنه شاید اینش از سردی ن ...

نعنا و پونه رو با یک مقدار نبات بجوشونیدبدید بخوره

سلام  پسر من چهار ماه ش هست هر روز شکم ش زیاد کار میکنه و وزن گیری کمی داره کلا هر چی میخوره ب ...

سلام شیر خودتون رو میخوره یا شیر خشک؟ 

هم شیر خودم هم شیر خشک ...چون سر کار میرم 

اول اینکه ممکنه به شیر خشکش الرژی داشته باشه اگر بعد از هر بار خوردنش شکمش کار کنه و باید بدون لاکتوز بخوره.  و اینکه خودتون جوشانده نعنا و رازیانه مصرف کنید تا عصارش وارد شیرتون بشه. از مصرف لبنیات و عذاهای خیلی سرد خودداری کنید. غذاهای با طعم گرم مصرف کنید. سویق بخورید. تا خودش به غذا بیفته و بتونید رو تعذیش کار کنید

سلام روزتون بخیر..دختر من دوماه و نیمشه

یهویی اسهال شد و ازمایشگاه گفت یه مقدار خون تومدفوع هست..لبنیات گاوی نخور

الان روزی ۵بار بیرون روی داره و وزنگیریشم خوب نیست

چی بهش بدم کمتر بشه بیرون رویش😣

سلام.ببخشید من دخترم سه سال و نیم هست.از وقتی یادم میاد اختیار دستانش و بدست آورد تا حالا خودش و میخارونه.بادوم بهش میدم.سرکنگبین هم میدم.روغن شتر مرغ هم بهش میزنم.میخوام بدونم درمانش واقعا چیه.دیگه کلافه شده از خارش عصبی هم شده

سلام عزیزم. این نسخه ای که میگم سه روز امتحان کنید نتیجه رو بهم بگید.  نعنا خشک رو بجوشونید با ...

سلام خانمی.دختر منم دو ماهشه از هفت روزگی همش شکمش در حال کار کردنه.شبیه اسهال هستش .وزنگیری هم خیلی کم داره.شیر خودمم میخوره .بنظذت برا وزنگیریش و بزای اینگه کمتر پی پی کنه چیکار کنم.؟؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز