2777
2789
عنوان

درمانی ساده برای اسهال کودکان. مامانها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 777048 بازدید | 146 پست
بله عزیزم درسته. اما برای کودکان به خاطر نوع تغذیه های غلطی که الان هست و خوردن شیرخشک یا پاستوریزه ...

ممنون

میتونم بپرسم از کدوم طبیب سنتی پرسیدین؟؟ من میخوام بایه دکترسنتی درارتباط باشم ممنون ميشم راهنمای کنی

ممنون میتونم بپرسم از کدوم طبیب سنتی پرسیدین؟؟ من میخوام بایه دکترسنتی درارتباط باشم ممنون ميشم راه ...

بله عزیزم. قبلا تو پستهام گفتم. من پیش خود دکتر خیراندیش که در حال حاضر پدر طب سنتی هستن دوره دیدم. همچنین پیش شاگردانشون مثل دکتر خامنه ای و دکتر صرافان و استاد معصوم نیا.

اگر فقط میخواین تحت نظر باشین در جهت رفع مشکلات روزمره و پیشگیری از بیماری ها من دکتر خامنه رو بهتون پیشنهاد میکنم. چون هم حاذق هستن هم دسترسی بهشون راحت تره.اما اگر خدایی نکرده مشکل حادی هست میتونین زیر نظر خانم دکتر اسدزاده که معاون دکتر خیراندیش هستن ویزیت بشین. خود استاد در حال حاضر به خاطر مَشغله های زیاد فقط سرطانی ها و ام اسی ها رو اونهم اگر خانم دکتر اسد زاده صلاح بدونن ویزیت میکنند.

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله عزیزم. قبلا تو پستهام گفتم. من پیش خود دکتر خیراندیش که در حال حاضر پدر طب سنتی هستن دوره دیدم. ...

یه لطف کن پیام دوستی منوبپذیر. بیشتر صحبت کنیم. احتیاج به راهنمای بیشتری دارم

سلام من بعد از مدت ها این تایپک رو پیدا کردم در رابطه با مشکل اسهال دخترم که کلافه م کرده .از دوستانی که از روش بارهنگ و نعنا استفاده کردن و نتیجه دیدن خواهش میکنم بیان و تجربیاتشونو در اختیار منم بذارن

سلام من بعد از مدت ها این تایپک رو پیدا کردم در رابطه با مشکل اسهال دخترم که کلافه م کرده .از دوستان ...

سلام عزیزم. این نسخه ای که میگم سه روز امتحان کنید نتیجه رو بهم بگید.  نعنا خشک رو بجوشونید با یه کم نبات ده دقیقه. روزی دو سه بار بدین بخوره

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

سلام عزیزم ممنون از پیشنهادت الان سه روزه که دارم بارهنگو باعرق نعنا میجوشونم بهش میدم 

ولی تغییر زیادی ندیدم.خواستم بدونم که دوره درمان بابارهنگ چندروزه ست.یعنی بعداز چندروز نتیجه میگیریم

واقعا مشکل دخترم کلافه م کرده الان چهارساله باهاش درگیرم هرچی دکترهم که میبریمش میگن مشکلی نداره ولی اسهالشم بند نمیاد دیگه نمیدونم چکار کنم 

سلام عزیزم ممنون از پیشنهادت الان سه روزه که دارم بارهنگو باعرق نعنا میجوشونم بهش میدم  ولی تغ ...

نسخه عرق نعنا بارهنگ زمان بره و حوصله میخواد. اما جون بجه هستن و کم طاقت شما همون نعنا خشک رو با نبات بجوشونید. منم یک پسر سه ساله دارم که این نسخه خیلی زودتر از بارهنگ روش اثر میداره. همین پریشب اسهال شده بود من ریختم تو قمقمه خورد. غروب خوب شد یکبار هم که اسهالش شدید بود دو روزه خوب شد.   اصلا بهش کته ماست یا لبنیات و میوه های تابستانی ندید که بدتر میشه. میوه فقط سیب. 

ممنون عزیزم که وقت میذارید و جوابمو میدید.

اول تاپیک که درمورد مشکل پسرتون نوشته بودید دقیقا مشخصات دخترمنو داره

الان دخترم توپرهیز شدید اصلا لبنیات بهش نمیدم میوه هم فقط سیب و موز بهش میدم یه سری اسهال گرفت و مشکل تکررش خوب شد ولی روزی یکی دوبار دفع داره اونم شل وآبکیه و باهیچی درمان نمیشه همین جوربلاتکلیف موندم

میترسم نبات بهش بدم نکنه بخاطر شیرینیش بدتر بشه

ممنون عزیزم که وقت میذارید و جوابمو میدید. اول تاپیک که درمورد مشکل پسرتون نوشته بودید دقیقا مشخصات ...

خواهش میکنم کاری نمیکنم.  نه اصلا بابت شیرینی نبات نگران نباشید نبات از قدیم الایام تو طب سنتی برای درمان اسهال به کار میرفته. نعنا هم که معده و روده رو شستشو میده.  میتونید به حای نبات وقتی ولرم شد توش عسل بریزین.  این نسخه خیلی خوبه‌من این نسخه رو بعد از بارهنگ و عرق نعنا یاد گرفتم و تو این سایت هم بارها توصیه کردم

خانوما من دخترم الان سه چهار روزه هرچی می خوره میاره بالا اسهالم هست پیش دکتر بردم فایده نداشته ، دنبال یه دکتر خوب میگردم مشکلمونو حل کنه کسی سراغ داره؟ بچم پوست استخون شده

خانوما من دخترم الان سه چهار روزه هرچی می خوره میاره بالا اسهالم هست پیش دکتر بردم فایده نداشته ، دن ...

من خواهرزادمو بردم پیش دکتر رضایی از کارش راضی بودم میخوای ببر پیشش سمت شهرانه

خانوما من دخترم الان سه چهار روزه هرچی می خوره میاره بالا اسهالم هست پیش دکتر بردم فایده نداشته ، دن ...

چند وقتشه دخترتون؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز