2777
2789
عنوان

اقایون/خانم ها

588 بازدید | 59 پست

خب خب سلام  شطورین؟‌

بنده خسته رسیدم‌ خونه‌ و خونه هم‌انگار بمب منفجر شده داخلش🥲

خانمم ها شما چه انتظاراتی‌ از همسرِ ایندتون‌ دارین؟

اگه شاغلین‌ بعد ازدواج بازهم سرکار میرین؟

اقایون‌ شما چه انتظاراتی‌ از همسرتون دارین؟

میزارین‌ بعد ازدواج بره سرکار؟‌

نصیحتتون‌ هم گوش میکنم  

کاربری در تاریخ `1403/01/31`واگذار شده‌'تایپک های قبلو گردن نمیگیرم:)ببین کجا شدم اسیرِ تو؟:) 

انتظار دارم بهم اهمیت بده براش مهم باشم بهم برسه نیاز هامو رفع کنه باعث حال خوبم باشه حال روحیم مهم باشه واسش 

آره سر کار میرم دوست دارم باهم برا زندگیمون کار کنم 

ایشالا از این شوهرت نصیبم بشه 😂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترجیح میدم خانه دار باشه هر چند با شاغل بودنشم مشکلی ندارم

چون انسان بد غذاییم حتی غذای مادرم رو هم قبول ندارم آشپزیش بیست باشه هیچ انتظاری ازش ندارم😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
ترجیح میدم خانه دار باشه هر چند با شاغل بودنشم مشکلی ندارم چون انسان بد غذاییم حتی غذای مادرم رو هم ...

واییی تو چقدر بالای منی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خیلی بدهههه این اخلاق سعی کن ترکش کنییییی 

انتظار دارم بهم اهمیت بده براش مهم باشم بهم برسه نیاز هامو رفع کنه باعث حال خوبم باشه حال روحیم مهم ...

ژوون

آرزوی خوشبختی برات میکنم زیبآ

کاربری در تاریخ `1403/01/31`واگذار شده‌'تایپک های قبلو گردن نمیگیرم:)ببین کجا شدم اسیرِ تو؟:) 
ترجیح میدم خانه دار باشه هر چند با شاغل بودنشم مشکلی ندارم چون انسان بد غذاییم حتی غذای مادرم رو هم ...

امیدارم خدا به همسری نصیبتون‌ کنه‌  که هرروز‌ توی غذاش مو‌ باشه  

حتی اگه مکانی‌ که کار میکنه پر مرد باشه؟

امیدارم خدا به همسری نصیبتون‌ کنه‌  که هرروز‌ توی غذاش مو‌ باشه     حتی اگه مکانی‌ ک ...

مو در بیاد تا سه بار اشکالی نداره بعد سه بار دیگه طلاق😑

اونی که همسر من میشه حد و حدود خودش رو رعایت میکنه چون از ته قلبش اعتقاد داره کسی مجبورش نکرده باید فلانجور باشه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

فقط امضا😂😂😂

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤