2777
2789
عنوان

اقایون/خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 59 پست
کاره خوب مثلا استخدامی  باشه اره میزارم

اینو باید دختر تصمیم بگیره نه تو مگه دهه پنجاهه بخوای بزاری یا نه 😐دختری که عاقل باشه اصلا در مورد شاغل شدنش از کسی اجازه نمیگیره البته گفتم مردی هم که میاد تو نی نی سایت در همین حد می‌فهمه 

با مردای نی نی سایت مهربان باشید اینا خواهرای لطیف ما هستن یه چیزی میگید گناه دارن گریه میکنن تورو خدا این مردا رو نه ببخشید این زنای لطیف و رعایت کنید 🥲🙏🏻+یک سکه در جیبم نداشتم ولی آرزوهای بزرگی در سر داشتم+ هر آنچه که فکر می‌کنی لایقش نیستی نخواهی داشت و بهش نمی‌رسی اول باید در ذهن خودت به چیزی برسی ذهن اگر فقیر باشه زندگی هم فقیرانه میشه اینارو هم من باید بهتون یاد بدم خودگذشتگی بیش از اندازه خودتو خراب می‌کنه فکر کردی کسی قدرتو می‌دونه؟ یه دختر تنیجرم که داره به همه چیز میرسه مطمئنم که بنده برگزیده خدا هستم چون این همه لطف واقعا طبیعی نیست خدایا دوست دارم.باور کنید ۹۹درصد مردا اصلا از زن کم توقع و اونایی که به راحتی از خودشون میگذرن خوششون نمیاد بار ها هم ثابت شده و تو اطرافتون هم دیدین ،که اون زنهایی که خواسته ها و موقع بیشتری داشتن موفق تر شدن و شوهرشون هم بیشتر قدرشونو می‌دونه تا اون زنی که یه پیرهن رو هم به خودش زیاد میبینه.
هرچیزی به اندازه برعکس من دوست دارم مرد بیشتر وقتش صرف کارش کنه و وقت اضافی نداشته باشه البته هر زن ...

البته مقصر اقایونی هستن که خانمهاشون رو محدود کردن و از نظر مالی هم تامین نمیکنن پولی هم اگه قرار باشه بهشون بده با کلی دردسر و منت میده خب حق میدن به خانمها گارد داشته باشن به نظرم وقت گذاشتن برای تربیت انسان بهتر از کار کردن برای پولدار کردن اشخاص پولدار هست 

اقا هستم . تشکرات فراوان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجازه هر زنی دست خودشه اما سعی میکنم با خانمی همسرم بشه که دوس داشته باشه وقتش رو صرف تربیت بچهاش و ...

اگه بتونه چی؟

کاربری در تاریخ `1403/01/31`واگذار شده‌'تایپک های قبلو گردن نمیگیرم:)ببین کجا شدم اسیرِ تو؟:) 
اینو باید دختر تصمیم بگیره نه تو مگه دهه پنجاهه بخوای بزاری یا نه 😐دختری که عاقل باشه اصلا در مورد ...

گارد نگیر من قرار نیسته جلو کسی رو بگیرم هر کسی ازاده هر کاری دوست داره بکنه بره سر کار و هر چیزی 

اقا هستم . تشکرات فراوان 
البته مقصر اقایونی هستن که خانمهاشون رو محدود کردن و از نظر مالی هم تامین نمیکنن پولی هم اگه قرار با ...

یک زن وظیفه های مهمتری داره در ضمن پولدار کردن اشخاص پولدار ؟این حرف برای کارمند هاست نه دکتر مهندس وکیل بیزنس وومن ها وو.....البته این جور زنها فکر نکنم راضی بشن کل عمرشون تو بچه بزرگ کردن بگذره 

زندگیم از وقتی از این رو به اون رو شد که خدا شغل خوبی برام در نظر گرفت 💞یه دختر ۱۹ساله که ماشین خریده و داره خونه هم میخره بهترین جای شهر به کمک خدا .روزشماری میکنم که خونمو بخرم 🥺خدایا زودتر فداتشم مردی که دوست داره عاشقته خیانت نمیکنه می‌دونم خودتو گول میزنی ولی من واقعیت و می‌خوام بدونی برای زنهای خیانت کار هم صدق می‌کنه و اینکه اگه خیانت دیدی مقصر صد درصدی شوهرته نه اون زن اون زن هیچ قولی نداده هیچ عقدنامه ای امضا نکرده بهت وفادار باشه .زنهایی که خیانت رو می‌بخشید اینو بدونید در حق زنها ظلم بزرگی میکنید و به مردا یاد میدید هرچی بشه ما شمارو ترک نمی‌کنیم من شخصا به عنوان یک دختر که اصلا حاضر نیستم وارد زندگی همجنسم بشم حاضرم وارد رابطه شما و شوهرتون بشم تا بفهمید اون هنوزم می‌تونه به شما خیانت بکنه (#نه_به_زن_ضعیف_گول_خورده)
اگه بتونه چی؟

هیچ مشکلی نداره .مادرم و عروسهامون شاغلن ولی خب بچهاشون همجوره اذیت میشن من برادرم دوتا دختر داره مادرشون توی دادگاه سر کاره دخترا کوچکن ابتدایی کسی نیست ناهار بده بهشون کسی نیست ببره مدرسه یا از مدرسه بیاره گرفتارن 

اقا هستم . تشکرات فراوان 
گارد نگیر من قرار نیسته جلو کسی رو بگیرم هر کسی ازاده هر کاری دوست داره بکنه بره سر کار و هر چیزی&nb ...

وظیفه هر انسانی همینه 

با مردای نی نی سایت مهربان باشید اینا خواهرای لطیف ما هستن یه چیزی میگید گناه دارن گریه میکنن تورو خدا این مردا رو نه ببخشید این زنای لطیف و رعایت کنید 🥲🙏🏻+یک سکه در جیبم نداشتم ولی آرزوهای بزرگی در سر داشتم+ هر آنچه که فکر می‌کنی لایقش نیستی نخواهی داشت و بهش نمی‌رسی اول باید در ذهن خودت به چیزی برسی ذهن اگر فقیر باشه زندگی هم فقیرانه میشه اینارو هم من باید بهتون یاد بدم خودگذشتگی بیش از اندازه خودتو خراب می‌کنه فکر کردی کسی قدرتو می‌دونه؟ یه دختر تنیجرم که داره به همه چیز میرسه مطمئنم که بنده برگزیده خدا هستم چون این همه لطف واقعا طبیعی نیست خدایا دوست دارم.باور کنید ۹۹درصد مردا اصلا از زن کم توقع و اونایی که به راحتی از خودشون میگذرن خوششون نمیاد بار ها هم ثابت شده و تو اطرافتون هم دیدین ،که اون زنهایی که خواسته ها و موقع بیشتری داشتن موفق تر شدن و شوهرشون هم بیشتر قدرشونو می‌دونه تا اون زنی که یه پیرهن رو هم به خودش زیاد میبینه.
هیچ مشکلی نداره .مادرم و عروسهامون شاغلن ولی خب بچهاشون همجوره اذیت میشن من برادرم دوتا دختر داره ما ...

میتونن پرستار بگیرن نهایت هم میگیره ۱۲تومن در این موقع مرد باید دستشو بکنه تو جیبش و کمکی بگیره 

هیچ مشکلی نداره .مادرم و عروسهامون شاغلن ولی خب بچهاشون همجوره اذیت میشن من برادرم دوتا دختر داره ما ...

گلبم‌ بدنش من بزرگش کنم.

کاربری در تاریخ `1403/01/31`واگذار شده‌'تایپک های قبلو گردن نمیگیرم:)ببین کجا شدم اسیرِ تو؟:) 
میتونن پرستار بگیرن نهایت هم میگیره ۱۲تومن در این موقع مرد باید دستشو بکنه تو جیبش و کمکی بگیره  ...

بله طرف ۱۲ تومن بزور حقوق میگیره یچیزی هم بدهکار میشن 😂😂 بخوان ۱۲ تومن بدن پرستار 

اقا هستم . تشکرات فراوان 
بله طرف ۱۲ تومن بزور حقوق میگیره یچیزی هم بدهکار میشن 😂😂 بخوان ۱۲ تومن بدن پرستار 

با دوازده تومن چه جرئتی دارن ازدواج میکنن بچه هم میارن

با دوازده تومن چه جرئتی دارن ازدواج میکنن بچه هم میارن

الان یه اقای معلم چقدر حقوق میگیره یا کارمند که ۱۲ تومن بده پرستار خودت حساب کتاب کن مثلا چقدر خانم حقوق میگیره 

اقا هستم . تشکرات فراوان 
الان یه اقای معلم چقدر حقوق میگیره یا کارمند که ۱۲ تومن بده پرستار خودت حساب کتاب کن مثلا چقدر خانم ...

تو این شرایط اقتصادی سخت میشه با این حقوقت زندگی تشکیل داد زیر سی تومن زندگی سخت میگذره برای هر قشری