2789
عنوان

مشکل قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 3725 بازدید | 83 پست
برای همین پیش یکی برو من دکترم خیلی معروف نیست خیلی هم راحت نیستم خودش مرده منشیش هم مرد هست بدبختی ...

آره باید با خودم کنار بیام و با یکیشون پیش برم،همینکارو میکنم،راست میگی خدایی سخته مرد بیاد نوار قلب بگیره آدم خیلی خجالت میکشه

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
آره باید با خودم کنار بیام و با یکیشون پیش برم،همینکارو میکنم،راست میگی خدایی سخته مرد بیاد نوار قلب ...

من دکترمم مرد هست دیگه اونجا میرم انگار رفتم اتاق خوابم🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دکترمم مرد هست دیگه اونجا میرم انگار رفتم اتاق خوابم🤣🤣

😂😂😂😂😂منم هر سه تا دکترم مرد هستن،یکیشون خودش اکو میکنه که اونم چراغ رو خاموش میکنه و به منم میگه پشتت رو بکنم بهش و بعد اکو میکنه،کلا ماها دیگه همه بهمون محرم شدن 😅

😂😂😂😂😂منم هر سه تا دکترم مرد هستن،یکیشون خودش اکو میکنه که اونم چراغ رو خاموش میکنه و به منم میگ ...

دیگه چه پشتتو بکنی چه چراغ خاموش کنی دستش که دیگه غیب نمیشه همش هست 

چراغ دیگه چرا

نمیدونم واللا،شاید میخواد کمتر معذب باشیم،البته من همیشه مامانم باهام میاد تنها نیستم با دکتر تو اتاق وگرنه چراغث خاموش میکرد سکته میکردم 😂

من اطلاعات طبی م بالاست

اگر برای  درمان مشکلات قلبی و تقویت قلب راه حل ساده بخواین

بگید  تا براتون بنویسم

هرچند اینواطلاعات بسیار گرانبها و ارزشمند و به سختی یادشون گرفتم

ولی به سلامتی یک انسان و برگشت ش به روال زندگی عادی میارزه

هرکدام از مشکلات قلبی یه راه درمان داره

ضعف قلب که نشونه هایی داره - گرفتگی عروق قلب  و.....

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
نمیدونم واللا،شاید میخواد کمتر معذب باشیم،البته من همیشه مامانم باهام میاد تنها نیستم با دکتر تو اتا ...

هیچ وقت تنها نرفتم قبلا حالا با مامانی بابایی کسی میرفتم الان هم شوهرم نباشه دیگه به ملمان یا بابام میگم یکیشون میاپ تهش ولی تنها اصلا نمیرم

[QUOTE=337594343]منم شوهرم همیشه کنارمه[/QUOTE

خوب کاری میکنی،شوهر من نمیرسه باهام بیاد تو تمام این سالها شاید سه بار شده که بیاد باهام بقیه ش رو یا خودم تنها بودم یا مامانم بوده،چقد خوب شد باهات حرف زدم خیلی خیالم راحت شد باهات حرف زدم

من اطلاعات طبی م بالاست اگر برای  درمان مشکلات قلبی و تقویت قلب راه حل ساده بخواین بگید   ...

خیلی خوشحال میشم کمکم کنید عزیزم،بفرمایین میخونم 

خیلی خوشحال میشم کمکم کنید عزیزم،بفرمایین میخونم 

بگید مشکل قلب تون چیه ؟

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
بگید مشکل قلب تون چیه ؟

ضربان قلب آهسته،آریتمی،بزرگ بودن طرف راست قلب،کمی فشار ریه،پرولاپس دریچه میترال،کمی گشادی دریچه سه لتی

اولین چیزی که باید بدونید اینه که بهترین غذای عضله قلب ، چربی هایی هست که پایه حیوانی داره(این از نظر علمی ثابت شده)

یعنی : روغن شهله و شحم گاو ، روغن دنبه آب شده گوسفند ، روغن حیوانی که روغن حاصل از شیر هست که از دوغ گرفته میشه  روغن کرمانشاهی هن بهش میگن 

نکته دوم : از استفاده از روغن نباتی (پایه گیاهی بازاری که صنعتی هستند) استفاده نکنید خصوصا روغن های نباتی بازار که از دانه های روغنی تراریخته تولید شده و بسیاری ش وارداتی و روغن پالن هست

پ.ن : پس مهمترین نکته ، اینه که روغن مصرفی تون رو اصلاح کنید و پایه حیوانی قرار بدید

روغن بعدی که مفیده روغن زیتون هستند اما اولویت دوم تون روغن زیتون باشه

گرفتگی عروق قلب بسادگی با سرکه طبیعی که به روش خمر درست شده باشه درمان میشه  ولی روش استفاده ش خیلی مهم (بهترین سرکه ، سرکه انگور) و حتما باید به روش خمر درست شده باشه