2789
عنوان

مشکل قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 3725 بازدید | 83 پست
اولین چیزی که باید بدونید اینه که بهترین غذای عضله قلب ، چربی هایی هست که پایه حیوانی داره(این از نظ ...

ممنونم،روغن مصرفی کا همیشه روغن زیتون فرابکر هست،من گرفتگی عروق ندارم اصلا،بازم ممنونم از راهنماییتون

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
اولین چیزی که باید بدونید اینه که بهترین غذای عضله قلب ، چربی هایی هست که پایه حیوانی داره(این از نظ ...

از روغن هایی که نوشتم خوش خوراک ترین ش > روغن حیوانی هست که بوی کمتری داره -- در پخت غذاها هم سعی کنید از دنبه برای روغن غذا استفاده کنید - غذاهایی که چربی گوشت زیادی دارن بیشتر استفاده کنید مثل ابگوشت و انواع خورشت ها و....

مصرف سرکه برای گرفتگی عروق قلب {هر گونه گرفتگی عروق در هر جایی از بدن با این روش درمان میشه}  :   می تونید دو قاشق سرکه + سه قاشق روغن زیتون اصل رو بعد غذا یا حین غذا بخورید {بعد از هر وعده غذایی}
اگر گرفتگی عروق قلب خیلی زیاد باشه - میشه نون خورد کرد  روش سرکه ریخت وقتی که خیس شد کمی نمک بهش زد و یک قاشق از این خورد و یک یا دو قاشق روغن زیتون بلافاصله پشت ش خورد {روغن زیتون مصلح سرکه ست و تیزی سرکه رو میگیره و خود روغن زیتون هم بسیار برای بدن مفید و مقویه}
در مصرف سرکه به این دقت کنید که معده تون ضعیف نباشه - اگر معده ی ضعیفی دارید همراه ش روغن زیتون بیشتری بخورید یا سرکه رو کمتر کنید
{شما ظاهرا مشکل گرفتگی عروق قلب ندراید و مشکل تون ضعف قلب هست  پس در مصرف سرکه با احتیاط عمل کنید}
برای تقویت قلب :
بهترین مقوی قلب ، عطر طبیعی هست که از مستقیم از گل های طبیعی و گرم گرفته شده باشه
بهترین عطری که برای قلب مفید و مقویه ، عطر زعفران هست {که گرون هم هست اما ارزشش رو داره}         برای خرید عطر گل طبیعی دو برند  مرهم طبیب و برند طیبستان رو پیشنهاد میدم  {عطر زعفران رو از طیبستان بگیرید چون مرهم طبیب عطر زعفران نداره  ولی هر دو عطرهای گل شون طبیعی}

غذاها و نوشیدنی های مقوی قلب :
روغن های پایه حیوانی{که توضیح ش رو دادم} --- بهترین نوشیدنی و درمان کننده برای تقویت قلب ، دمنوش زعفران + گلاب + عسل هست
غذای مقوی قلب ، ارده + شیره انگور    یا ارده + عسل      {کنجد بومی ایرانی خودتون بخرید و بدید جایی که ارده میگیرن جلوی چشم تون ارده ش رو بگیره}
دمنوشی که می تونید بجای چایی ازش استفاده کنید {چایی که براتون مضر هست همینطور قهوه نسکافه و...}    >  دمنوش بادرنجبویه {بجای چایی در طول روز استفاده کنید}

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ضربان قلب آهسته،آریتمی،بزرگ بودن طرف راست قلب،کمی فشار ریه،پرولاپس دریچه میترال،کمی گشادی دریچه سه ل ...

شما دقیقا مشکل تون ضعف قلب
با چند کار ساده مشکل تون حل میشه : 1-رعایت پرهیزات 2-دمنوش و عطر زعفران و عطرهای طبیعی  3-اصلاح روغن مصرفی و تبدیل به روغن پایه حیوانی{که بسیار برای قلب مقویه}  4-پرهیز از خوردن سردی جات ها خصوصا در شب ها   5-پرهیز کامل از هرچیزی که به شما استرس میده و توجه شدید به موارد مثبت در هر چیز یا شخصی

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
شما دقیقا مشکل تون ضعف قلب با چند کار ساده مشکل تون حل میشه : 1-رعایت پرهیزات 2-دمنوش و عطر زعفران و ...

بله درسته،سعی میکنم مواردی که مقدوره برام انجام بدم،از روغن حیوانی میترسم که باعث بشه رگ های قلبم بگیره بدتر شه اوضاع،چون ماها فعالیت قدیمی ها که مصرف این روغن رو داشتن نداریم و میترسم نسوزه این روغن تو بدنم و بمونه و دردسر ساز بشه

پس مهمترین عطر برای شما > عطر زعفران هست          و بعد عطر های طبیعی گل > پیشنهاد من اول نرگس هست  بعد مریم و یاس
پی نوشت : وقتی بوی گرم برای قلب مقوی هست پس بوی سرد و مضر برای قلب باعث ضعف  ش میشه > مثل بوی دود - بوی وایتکس - بوی جوهرنمک ---- حتی اکثر مطلق عطر ها و ادکلن های بازار چون مصنوعی هستند و طبیعی نیستن{شیمیایی هستند } برای قلب مضر هستند {مثل بوی اسپری ها  حتی بوی ادکلن های گرون قیمت هم باعث ضعف قلب میشه}

دمنوش زعفران رو باید احتیاط کنید > باید به اندازه مجاز در طول روز زعفران رو بصورت خوراکی استفاده کنید  تا چرخه قاعدگی بدن تون رو بهم نریزه {چون زعفران قاعده آور ست و اگر باردار هستید استفاده نکنید چون باعث سقط جنین میشه>چون قاعده آور هست}  --- ضمنا زعفران به شدت باعث ازبین بردن افسردگی و سلامتی روان و تقویت مغز میشه{نشاط آوره}

طریقه مصرف عطر های طبیعی : {اولویت برای شما عطر زعفران : این عطر مثل خود زعفران محدودیتی نداره}
عطر رو میزنید زیر بینی و روی لب بالایی {که زیر بینی ه}   همین طور می تونید بزنیدروی چونه تون   {عطر زعفران چون گرونه همون فقط بزنید زیر بینی و روی لب بالا}
این کار رو می تونید ده بار در طول روز بکنید و بیشتر        شب ها اثرش بیشترهه        خصوصا شب قبل خواب
{عطر نرگس رو دقیقا قبل خواب نزنید چون انقدر عطر گرم و خوبیه که هوشیاری رو اونقدر زیاد می کنه که خواب از سرتون می پره}

پس مهمترین عطر برای شما > عطر زعفران هست          و بعد عطر های طبیعی گل ...

این عطرها رو کجا میفروشن؟دمنوش زعفران رو آماده بگیرم دم کنم یا خودم زعفران خونه رو دم کنم؟چه مقدار هربار دم کنم؟

بله درسته،سعی میکنم مواردی که مقدوره برام انجام بدم،از روغن حیوانی میترسم که باعث بشه رگ های قلبم بگ ...

دقیقا اشتباه تون همین جاست --- روغن نباتی به شدت بیشتر توی عروق می مونه و باعث انسداد عروق میشه
ولی اگر فقط روغن زیتون با بو استفاده می کنید {روغن زیتونی که ماده شیمیایی بهش اضافه نکرده باشن که بوش رو بگیرن}  > اون اوکیه
ولی به نظرم بیشتر سعی کنید غذاهایی درست کنید که توش گوشت و چربی گوشت زیاد باشه  مثلا خورشت رو پر گوشت و دنبه درست کنید - هفته ای یکبار و بیشتر آبگوشت چربو چیلی درست کنید          {برای اون قسمت هم کفش اسپرت نرم بخرید و هر روز صبح در هوای تمیز ، پیاده روی کنید}
دروغی که رواج پیدا کرده که چربی حیوانی باعث انسداد میشه درصورتی که دقیقا برعکس > این روغن های نباتی بازار باعث گرفتگی عروق میشه
مگه الان اکثرا از روغن نباتی{گیاهی} توی بازار استفاده نمی کنن پس چرا انقدر گرفتگی عروق قلب و  آنژیو و اینا زیاد شده > چرا قبلا که چربی حیوانی بیشتر استفاده می کردن انقدر گرفتگی عروق و مشکل قلب نداشتیم ؟

این عطرها رو کجا میفروشن؟دمنوش زعفران رو آماده بگیرم دم کنم یا خودم زعفران خونه رو دم کنم؟چه مقدار ه ...

دمنوش رو باید از زعفران اصل که خودتون تهیه می کنید {می خرید} درست کنید       خودم برند سحرخیز رو توصیه می کنم
اندازه ش رو باید از پزشک بپرسید که چه اندازه مجاز هستید که استفاده کنید تا چرخه پریودی {قاعدگی تون} بهم نریزهه   {اینجا گیر فقط بهم خوردن چرخه قاعدگی هست وگرنه بقیه چیزهایی که میگن برای مغز فلان میشه و بیسار میشه پایه و اساس نداره}
تنها توصیه م اینه که در مصرف این دمنوش نباید زیاده روی کنید {بخاطر چرخه قاعدگی}     ---  بهترین زمان برای مصرف این دمنوش ، شب قبل خواب  موقعی که حداقل یک الی دو ساعت از شام گذشته باشه و معده خالی شده باشه     این موقع بسیار بهتر اثرگذارهه {کلا هر غذا یا دارویی شب بخورید خصوصا قبل خواب اثرگذاری ش خیلی بیشتر   برای همین میگم شب نباید هیچ غذای سرد مزاجی بخورید}
نکته خیلی مهم :  در طب > زعفران رو به عنوان حامل دارو به سمت قلب می شناسند  > پس ، در موقع درست کردن دمنوش خیلی مهم که عسل رو زیاد بهش اضافه کنید زیاد در حدی که شیرینی ش اذیت ت نکنه چون اون عسل توسط زعفران به قلب شما میرسه و باعث گرم شدن و تقویت قلب شما میشه {گلاب هم در حدی بزنید که بتونید بخورید-بوش تو اذییت تون نکنه}          پس خیلی مهم که عسل طبیعی بخرید و مصرف کنید

عطر هم توجه کنید نوشتم > از برند مرهم طبیب و برند طیبستان می تونید بخرید    فقط برند طیبستان عطر زعفران اصل داره و قابل اعتماد       مرهم طبیب عطر گل اصل داره و طبیب ها در سراسر ایران بهش سفارش میدن   {هردو برند سایت دارند}      اگر از طیبستان نتونستید بخرید  برید سایت باسلام این برند رو برای فروش گذاشتن   دی ج ی ک الا هم همین الان سرچ کردم   عطر زعفران رو داره

eitaa com > tayyebestan251  عضو این کانال در ایتا بشید {فروشگاه اصلی طیبستان هست از طریق همین کانال می تونید عطر زعفران رو سفارش بدید  حدود صدتومن قیمت عطرش از قیمتی که دی جی کالا گذاشته واسه فروش کمتر} ----   توی گوگل سرچ کنید عطر مرهم طبیب  سایت ش رو میاره بالا      از طریق سایت براتون ارسال میشه  عطر های یک گرمی هم داره که می تونید بصورت تستی بخرید اگر خوش تون اومد گرم های بیشترش رو بخرید

#پرهیزات_و_نکات_عمومی :

نوشیدن آب و مایعات قبل از احساس تشنگی ممنوع است ولی روزانه حتماً چهار لیوان مایعات باید نوشیده شود.

صبحانه قبل از ساعت ۹ و شام قبل از ساعت ۲۱ باید میل شود.

وعده ناهار باید کاملاً حذف شود مگر برای افراد پیر یا کودکان زیر ۷ سال.

مواد غذایی زیر نیز بطور کامل باید از سبد غذایی خانوار حذف شوند👇:

سس، فست‌فود، کنسرو، تن و کمپوت

جگر، قلوه، روده، سنگدان و سیرابی

سیب‌زمینی، چغندر، نارنگی و ملون

چای سیاه غلیظ، چای سبز، چای ترش

کافئین‌ها مانند قهوه‌، نسکافه و کاکائو

نوشیدنی گازدار و آبمیوه‌های صنعتی

تمام تنقلات سوپرمارکتی و صنعتی

پنیرهای گچی، ماست، دوغ و سرشیر

شیرینی‌جات قنادی و غذاهای صنعتی

پرهیزات مخصوص شما : پرهیز اکید از اینکه شب ها غذایی با طبع سرد بخورید {همیشه شام تون رو گرم بخورید - شام مهمترین وعده غذایی هست هیچ وقت ترکش نکنید  شام نخورده نخوابید}  --- گوشت ماهی روشب هیچ وقت نخورید چون ماهی به شدت سرد   هر وقت ماهی خوردید همراه ش گرمی زیاد بخورید مثل خرما سیر و... --- از گوشت هایی با طبع گرم بیشتر استفاده کنید {بهترین ش : گوسفند - شتر و.....   گوشت گاو نخورید}
از بو های مصنوعی و شیمیایی پرهیز کنید {عطرهای شیمیایی-ادکلن ها - بوی جوهرنمک وایتکس - حتی بوی دود سرخ کردن غذا هم براتون مضر هست - موقع سرخ کردن از روغن زیتون استفاده کنید و حتما هود رو زیاد کنید تا بو ها رو سریع بیرون بکشه - بعدش پنجره ها رو باز بگذارید

برای همین پیش یکی برو من دکترم خیلی معروف نیست خیلی هم راحت نیستم خودش مرده منشیش هم مرد هست بدبختی ...

متن هایی که اینجا نوشتم رو بخونید  -- برای شما هم مفید هست
اگر سن تون بالای پنجاه نیست   می تونید براحتی از روغن حیوانی استفاده کنید  و در طول روز یک الی نیم ساعت پیاده روی کنید

اطلاعاتی که اینجا نوشتم بسیار گران بها و با ارزشه
طول درمان رو هم حداقل بین دو الی سه ماه حساب کنید {به شرطی که عطر رو روزی ده بار زیر بینی بزنید و حداقل یک لیوان دمنوش زعفران قبل خواب بخورید} و با هر وعده غذایی تون > حداقل یک قاشق سرکه بخورید {سرکه انگور طبیعی که به روش خمر درست شده باشه} و غذای غالب تون گرم مزاج باشه خصوصا شب ها {گوشت گرم-ارده و شیره یا ارده و عسل}

دقیقا اشتباه تون همین جاست --- روغن نباتی به شدت بیشتر توی عروق می مونه و باعث انسداد عروق میشه ولی ...

ما اصلا روغن نباتی مصرف نداریم فقط فقط فقط روغن زیتون فرابکر مصرف میکنیم،متاسفانه من به خاطر غلظت خون نمیشه زیاد گوشت قرمز مصرف کنم ☹️

ما اصلا روغن نباتی مصرف نداریم فقط فقط فقط روغن زیتون فرابکر مصرف میکنیم،متاسفانه من به خاطر غلظت خو ...

امیدوارم قدر این مطالب ارزشمند و گرانبهایی که اینجا براتون نوشتم رو بدونید و برای سلامتی خودتون استفاده کنید
خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنید من برای این بدست آوردن و جمع آوری این  مطالب زحمت کشیدم و تحقیق کردم

امیدوارم قدر این مطالب ارزشمند و گرانبهایی که اینجا براتون نوشتم رو بدونید و برای سلامتی خودتون استف ...

ممنونم ار لطفتون،عطرهایی که گفتین رو سفارش دادم نکته هایی که گفتین رو هم رعایت میکنم،انشالله که مفید هست،امیدوارم خودتون تنتون سلامت باشه خیلی لطف میکنین اطلاعات مفیدتون رو با دیگران اشتراک میزارین ❤️

ممنونم ار لطفتون،عطرهایی که گفتین رو سفارش دادم نکته هایی که گفتین رو هم رعایت میکنم،انشالله که مفید ...

یه چیز مهمی رو یادم رفت برات بنویسم و اونم    میوه  به  هست
توی میوه ها >  به  بیشترین تاثیر روی توی تقویت قلب داره   و بعد میوه سیب                به برای فصل پاییز  ولی من الان توی بازار هم دیدم {احتمالا وارداتیه}
اگر می تونی روزی یک عدد به   یا روزی نصف ی ش رو بصورت ناشتا بخور  {حداقل نیم ساعت بعدش چیزی نخور}
سیب هم اگر در طول روز بخوری عالیه --- ولی اینو بدون که  به  داروی اصلی قلب و بسیار برای قلب و تقویت قلب موثر
نکته مهم : هم به و هم سیب ، قابض هست  یعنی باعث یبوست میشه ---- یبوست مادر بیماری هاست {یعنی کلی بیماری از یبوست بوجود میاد}
برای اینکه به این مشکل دچار نشی -- اول در خوردن به و سیب زیاده روی نکن -- دوم : هفت عدد انجیر در آب بریز تا نرم بشه و صبح بخور  -- زیتون و روغن زیتون هم برای رفع یبوست عالیه{همین که روغن مصرفی ت زیتونه از یبوست جلوگیری می کنه تا حدود زیادی}
تعریف یبوست چیه :  اگر سه وعده غذایی می خوری باید حداقل سه بار شکمت کار کنه  اگر دوبار غذا می خوری {که پیشنهاد طبی همینه} باید حداقل دوبار شکمت کار کنه